Τα πράγματα που έχουν μεγαλύτερη σημασία δεν μπορούν να είναι στο έλεος των πραγμάτων που έχουν μικρότερη σημασία. Johann Wolfgang von Goethe, 1749-1832, Γερμανός ποιητής & φιλόσοφος

Τη δημιουργία Ανοικτού Κέντρου Εμπορίου στην πλατεία 1866 επεξεργάζεται ο Δήμος Χανίων

20 Ιούλιος, 2018

Πρόταση για τη δημιουργία Ανοικτού Κέντρου Εμπορίου στην πλατεία 1866, στο κέντρο της πόλης, επεξεργάζεται ο Δήμος Χανίων. Το θέμα υπήρξε αντικείμενο σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε σήμερα στο δημαρχείο, κατά τη διάρκεια της οποίας τονίστηκε ότι η συγκεκριμένη δράση μπορεί να υλοποιηθεί σε συνεργασία με το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο της πόλης.

Η δράση, η οποία υλοποιείται μέσα από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Ανταγωνιστικότητας, Επιχειρηματικότητας και Καινοτομίας, χρηματοδοτεί με 1,9 εκατομμύρια ευρώ τεχνικά έργα αναβάθμισης του δημοσίου χώρου όπως αναπλάσεις, προμήθεια και εγκατάσταση συστημάτων «έξυπνης πόλης» και βιώσιμης κινητικότητας, καθώς και ενέργειες ανάδειξης της εμπορικής ταυτότητας της περιοχής.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν ο δήμαρχος Χανίων, Τάσος Βάμβουκας, που πρότεινε την πλατεία 1866 για τη δημιουργία του Κέντρου, υπηρεσιακοί παράγοντες του δήμου, καθώς και ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου, Αντώνης Ροκάκης, ο οποίος χαρακτήρισε ενδιαφέρουσα την πρόταση του δήμου και πρόσθεσε ότι τα την φέρει στο Διοικητικό Συμβούλιο του Επιμελητηρίου.

Read previous post:
Σύσκεψη για δράσεις ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για μέτρα πρόληψης νοσημάτων μέσω κουνουπιών

Ενισχύονται οι δράσεις ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης του πληθυσμού για τα μέτρα πρόληψης των μεταδιδομένων νοσημάτων μέσω διαβιβαστών (κουνουπιών).

Close