Η απόρριψη της ξένης κουλτούρας είναι ένδειξη βαρβαρότητας, ενώ η κατανόηση της ξένης βαρβαρότητας είναι ένδειξη κουλτούρας. Εβγκένι Κασέγιεφ, Σύγχρονος Ρώσος γνωμικογράφος

ΤΑΙΠΕΔ: Ξεκινά τη διαδικασία πώλησης των δύο Airbus

7 Μάρτιος, 2016

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΤΑΙΠΕΔ αποφάσισε ομόφωνα να εκκινήσει τη διαδικασία πώλησης των δύο αεροσκαφών τύπου Airbus A340-300 με αριθμούς κατασκευαστή (MSN) 280 και 292.

Ο δημόσιος διεθνής διαγωνισμός θα διεξαχθεί σε μία φάση υπό την προϋπόθεση να μεταβιβαστούν οι τίτλοι ιδιοκτησίας στο ΤΑΙΠΕΔ από το Ελληνικό Δημόσιο μέχρι και την ολοκλήρωση της διαγωνιστικής διαδικασίας.

Τα αεροσκάφη θα πωληθούν σε κατάσταση «as is –where is», ύστερα από έλεγχο τον οποίο μπορούν να κάνουν οι ενδιαφερόμενοι επενδυτές σε συνεργασία με τους συμβούλους του Έργου.

Η πρόσκληση υποβολής προσφορών (RFP) αναρτήθηκε σήμερα στην ιστοσελίδα του ΤΑΙΠΕΔ (www.hradf.gr) με όλους τους όρους του διαγωνισμού.

Η έγκαιρη ολοκλήρωση της διαδικασίας αξιοποίησης των δύο αεροσκαφών καθίσταται επιτακτική, δεδομένου του υψηλού κόστους συντήρησης (CAMO) και στάθμευσης των εν λόγω αεροσκαφών ενόψει και της συνεχιζόμενης απαξίωσης τους λόγω παλαίωσης.

 

Read previous post:
Νταβούτογλου: Ελπίζω ότι θα συζητήσουμε και για την ένταξη

Προσερχόμενος στην Σύνοδο Κορυφής της ΕΕ με την Τουρκία, ο τούρκος πρωθυπουργός Αχμέτ Νταβούτογλου ανέφερε την ελπίδα του ότι «δεν...

Close