Δεν μ' ενδιαφέρει η καταγωγή των πολιτών ούτε η φυλή στην οποία γεννήθηκαν. Τους αντιμετωπίζω όλους μ' ένα κριτήριο: την αρετή. Για μένα, κάθε καλός ξένος είναι Έλληνας και κάθε κακός Έλληνας είναι χειρότερος από βάρβαρος. ~Μέγας Αλέξανδρος | (Βασιλεύς Μακεδόνων ) | 356-323 π.Χ.

«Τέλος» ο Γουντ από τον Πανιώνιο

20 Νοέμβριος, 2018

Παρελθόν από τον Πανιώνιο, μετά από θητεία μόλις δύο εβδομάδων, αποτελεί ο Μπράντον Γουντ. Ο Αμερικανός γκαρντ «πλήρωσε» την απόφαση του να μην παραβρεθεί στη σημερινή προπόνηση των «κυανέρυθρων», με τους διοικούντες τον «Ιστορικό» να του δείχνουν την πόρτα της… εξόδου. Πλέον, ο Βασίλης Φραγκιάς έχει αρχίσει την αναζήτηση στην αγοράς, προκειμένου να καλύψει το κενό του Γουντ. 

«Η ΚΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ανακοινώνει την λύση του συμβολαίου, κοινή συναινέσει με τον Aμερικάνο παίκτη, Brandon Wood και του εύχεται καλή συνέχεια στα επόμενα βήματα της καριέρας του. Η διοίκηση της ΚΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ θα προχωρήσει άμεσα στην αντικατάσταση του παίκτη και ει δυνατόν στην περαιτέρω ενίσχυση της ομάδας», ανέφερε η ανακοίνωση της ΚΑΕ. 

Read previous post:
Το Λαϊκό Κόμμα του καγκελάριου Κουρτς σταθερά πρώτη πολιτική δύναμη στην Αυστρία

Σταθερά πρώτη πολιτική δύναμη στην χώρα παραμένει το συντηρητικό Λαϊκό Κόμμα του καγκελάριου Σεμπάστιαν Κουρτς, το οποίο είχε κερδίσει τις...

Close