Το να ζεις οπουδήποτε στον κόσμο σήμερα και να είσαι εναντίον της ισότητας λόγω ράτσας ή χρώματος, είναι σαν να ζεις στην Αλάσκα και να είσαι εναντίον του χιονιού - Ουίλιαμ Φώκνερ

Ταμείο στη Βαρκελώνη από τη Nike για τον αθλητισμό

18 Οκτώβριος, 2018

    Η Nike εγκαινιάζει ένα ταμείο για την ανάπτυξη τοπικών κοινοτήτων στη Βαρκελώνη για την προώθηση του αθλητισμού. Συνολικά δέκα ενώσεις και ΜΚΟ από την πόλη της Βαρκελώνης θα επωφεληθούν από τις επιχορηγήσεις της αμερικάνικης αθλητικής εταιρείας για τη διεξαγωγή αθλητικών έργων και την ενθάρρυνση της σωματικής δραστηριότητας μεταξύ ευάλωτων ομάδων. Ανάμεσά τους τα παιδιά και οι νέοι, οι γυναίκες και οι μετανάστες που διατρέχουν κίνδυνο αποκλεισμού, τα άτομα με αναπηρίες ή οι ασθενείς με ψυχικές ασθένειες.
    «Η δυνατότητα να ενώσουμε τις δυνάμεις μας με τη Nike, η οποία έχει δείξει ενδιαφέρον από την αρχή των δραστηριοτήτων μας, αποτελεί απόδειξη ότι υπάρχουν εταιρείες ευθυγραμμισμένες με την αποστολή μας, αποφασισμένες να προωθήσουν την ανάπτυξη των τοπικών κοινοτήτων», τόνισε η  εκτελεστική διευθύντρια του ιδρύματος Gasol, Κριστίνα Ρίμπες.
    «Θέλουμε να χρησιμοποιήσουμε τη δύναμη που έχει ο αθλητισμός για να αλλάξει τον κόσμο. Γι’ αυτό είμαστε στην ευχάριστη θέση να βοηθήσουμε αυτά τα τοπικά έργα που σχετίζονται με τη σωματική άσκηση, η οποία θα έχει ιδιαίτερο αντίκτυπο στην κοινότητά μας», πρόσθεσε ο Ιγκνάσιο Σεράτ, γενικός διευθυντής και αντιπρόεδρος της EMEA Νότου για την Nike.     «Ειδικότερα, η εταιρεία έχει δεσμευτεί να προάγει τη σωματική άσκηση στα παιδιά. Η διαχείριση και η παρακολούθηση του ταμείου έχουν ανατεθεί στο Ίδρυμα KBF (King Baudouin Foundation), ενώ μια ανεξάρτητη ομάδα εμπειρογνωμόνων επέλεξε τα έργα εκείνα που πληρούσαν τις απαιτήσεις.

 

Read previous post:
Ο Ρούνεϊ οδηγεί την DC United στα πλέι οφ του MLS

Εντυπωσιάζει ο Γουέϊν Ρούνεϊ στα γήπεδα των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής.

Close