Η διαφορετικότητα είναι ίσως το πιο δύσκολο πράγμα που υπάρχει σε μια κοινωνία, αλλά μπορεί να είναι και το πιο επικίνδυνο αν δεν υπάρχει. - William Sloane Coffin, 1924-2006, Αμερικανός πράκτορας της CIA και μετέπειτα ιεροκήρυκας & ακτιβιστής

Ταξίδι – όνειρο ζωής για έναν ψηφοφόρο που ψήφισε στις ενδιάμεσες εκλογές των ΗΠΑ

9 Νοέμβριος, 2018

Οι ψηφοφόροι που προσήλθαν την Τρίτη στις κάλπες για τις ενδιάμεσες εκλογές στις ΗΠΑ διεκδικούν ένα ταξίδι – εμπειρία ζωής.

Η ταξιδιωτική εταιρεία Contiki, που ειδικεύεται σε διεθνή ταξίδια για άτομα ηλικίας 18-35 ετών, προσφέρει μία μακρινή απόδραση και επιπλέον το ποσό των 1.000 δολαρίων για αεροπορικά εισιτήρια σε τυχερούς πολίτες που ψήφισαν και παρουσίασαν τα αποδεικτικά στοιχεία.

Οι συμμετέχοντες στον διαγωνισμό έπρεπε να τοποθετήσουν το αυτοκόλλητο με το σύνθημα ‘I Voted» (Εγώ Ψήφισα) να βγάλουν μία selfie, να την αναρτήσουν με το hashtag #VoteWithNoRegrets, να προσθέσουν την ετικέτα @contiki και να ακολουθήσουν τον λογαριασμό της ταξιδιωτικής εταιρείας στο Instagram.

Το όνομα του νικητή του διαγωνισμού θα αποκαλυφθεί στις 19 Νοεμβρίου. Η εταιρεία θα ανακοινώσει τον τυχερό, ο οποίος θα έχει τη δυνατότητα να επιλέξει ένα επταήμερο ταξίδι στον Νείλο της Αιγύπτου, ή μία διαδρομή προς το Μάτσου Πίτσου, μνημείο παγκόσμιας κληρονομιάς της UNESCO κι ένα από τα επτά θαύματα του κόσμου ή να γνωρίσει την Ισπανία, την Καμπότζη ή τη Νέα Ζηλανδία.

Read previous post:
Το «Πάρκο των Ευχών», με χριστουγεννιάτικο δέντρο 24 μέτρων

Με τέσσερα νέα θεματικά περίπτερα, ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο, ύψους 24 μέτρων στο κέντρο του παγοδρομίου, στην τεχνητή λίμνη, παραστάσεις, δράσεις...

Close