Δεν ανησυχώ για το Έλλειμμα. Είναι αρκετά μεγάλο για να φροντίσει μόνο του τον εαυτό του - Ρόναλντ Ρήγκαν

Τ. Πετρόπουλος: Η διοίκηση της ΕΤΕ υποχρεούται να διασφαλίσει τη λειτουργία του ΛΕΠΕΤΕ

23 Νοέμβριος, 2017

«Η Διοίκηση της ΕΤΕ έχει υποχρέωση να ανταποκριθεί στις συμβατικές δεσμεύσεις της», τόνισε ο υφυπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Αναστάσιος Πετρόπουλος, μιλώντας στη Βουλή για τις επικουρικές συντάξεις των εργαζομένων της Εθνικής Τράπεζας. Απαντώντας σε σχετική αναφορά-ερώτηση του βουλευτή Α’ Αθηνών του ΚΚΕ, Χρήστου Κατσώτη, υφυπουργός επισήμανε την υποχρέωση της Τράπεζας «να διασφαλίσει τη λειτουργία του ΛΕΠΕΤΕ, ενός φορέα που λειτουργεί από το 1949», προειδοποιώντας ότι «η κυβέρνηση δεν θα επιτρέψει κάτι διαφορετικό». «Εκεί που θα καταλήξει η διαπραγμάτευση, η Κυβέρνηση θα δώσει την επικύρωσή της με έναν τρόπο υπεύθυνο και θα στηρίξει την υποστήριξη της σωστής λύσης του προβλήματος», κατέληξε.

Από την πλευρά του, ο κ. Κατσώτης είπε ότι η έκκληση του υπουργού δεν φτάνει: «Πρέπει να πάρετε άλλα μέτρα. Να διασφαλιστούν οι συντάξεις των συνταξιούχων της Εθνικής, αλλά και οι εισφορές των ασφαλισμένων που πληρώνουν σήμερα» τόνισε ο βουλευτής του ΚΚΕ.

Read previous post:
«Ο προϋπολογισμός του 2018 αποτελεί συνέχεια των προηγούμενων επιτυχημένων προϋπολογισμών»

Πυρ ομαδόν εξαπέλυσαν τα κόμματα της αντιπολίτευσης προς την κυβέρνηση κατά την πρώτη ημέρα συζήτησης στην αρμόδια κοινοβουλευτική Επιτροπή επί...

Close