Κάθε επαναστατική εξέλιξη φαίνεται ότι προκαλεί τρεις φάσεις αντιδράσεων: 1) «είναι τελείως αδύνατον», 2) «είναι δυνατό αλλά δεν αξίζει τον κόπο να το κάνουμε», 3) «το είχα πει εξαρχής ότι ήταν καλή ιδέα» - Άρθουρ Κλαρκ

ΣΥΡΙΖΑ:Καταδικάζει την εισβολή της Χρυσής Αυγής στο δημοτικό συμβούλιο

17 Ιανουάριος, 2018

Ο ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης καταδικάζει «την τραμπουκική εισβολή των χρυσαυγιτών στο δημοτικό συμβούλιο» και μέσω ανακοίνωσης επισημαίνει ότι «οι κίνδυνοι από την εξάπλωση του εθνικισμού, του ρατσισμού και της ακροδεξιάς στην ελληνική κοινωνία οδηγούν στην αναγκαιότητα για τη δημιουργία ενός συμπαγούς αντιφασιστικού μετώπου, χωρίς αποκλεισμούς».

Στην ίδια ανακοίνωση αναφέρεται πως «βουλευτές και στελέχη της φασιστικής, υπόδικης ως εγκληματική οργάνωση “Χρυσής Αυγής” διέκοψαν χθες το βράδυ τη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Θεσσαλονίκης. Πέταξαν τρικάκια, φώναξαν συνθήματα, άνοιξαν πανό, προπηλάκισαν φραστικά και απείλησαν δημοτικούς συμβούλους».

Επίσης, συμπληρώνεται πως απείλησαν την επικεφαλής της δημοτικής παράταξης “Θεσσαλονίκη Ανοιχτή Πόλη”, Ρία Καλφακάκου, «λέγοντας “εσένα ειδικά θα σε βρούμε”».

Για το ίδιο θέμα τοποθετήθηκε και η “Ανοιχτή Πόλη”, που «καταδικάζει απόλυτα την φασιστική και τραμπούκικη εισβολή- παρέμβαση μελών της Χρυσής Αυγής στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου Θεσσαλονίκης, στη διάρκεια της συνεδρίασής του».

«Η “Ανοιχτή Πόλη” επαναλαμβάνει τη θέση της ότι παρόμοιες ενέργειες και κραυγές για δήθεν εθνικά υπερήφανη στάση στο θέμα ονομασίας της FYROM και η συνολική επανάληψη μιας αδιέξοδης και πολιτικά ύποπτης στάσης θα ήταν φαρσοκωμωδία αν δεν ήταν τόσο εθνικά επικίνδυνη» υπογραμμίζεται στην ανακοίνωση που εξέδωσε η παράταξη της ελάσσονος αντιπολίτευσης στο Δήμο Θεσσαλονίκης.

Α.Καρ.
 

Read previous post:
Το ΜΗΤΕΡΑ και το Institute of Life δημιουργούν μαζί την πλέον εξειδικευμένη μονάδα Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής

Το  ΜΗΤΕΡΑ, μέλος του Ομίλου ΥΓΕΙΑ, και  το  Institute of Life ανακοίνωσαν σήμερα την δημιουργία μιας υψηλού επιπέδου  μονάδας υποβηθούμενης...

Close