Ο πολιτικός εξτρεμισμός περιέχει δύο συστατικά: μια υπερβολικά απλοϊκή αντίληψη των αιτιών για τα παγκόσμια προβλήματα και μια πεποίθηση ότι υπάρχουν κάποιοι άγνωστοι κακοί πίσω από όλα αυτά. - John W. Gardner, 1912-2002, Αμερικανός πολιτικός

Συνελήφθη ξανά, στη Φρανκφούρτη, ο Γιαν Ούρλιχ

10 Αύγουστος, 2018

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Bild, ο Γιαν Ούρλιχ συνελήφθη και πάλι, αυτή τη φορά στη Φρανκφούρτη. Κατηγορείται για σοβαρούς και επικίνδυνους τραυματισμούς.

 Ο Ούρλιχ είχε επιστρέψει στη Μαγιόρκα από τη Γερμανία για να υποβληθεί σε θεραπεία και να καταπολεμήσει τον εθισμό στα ναρκωτικά και το αλκοόλ.

 Ο πρώην Γερμανός πρωταθλητής ποδηλασίας νικητής, του Tour de France του 1997 και της Vuelta της Ισπανίας το 1999, κατά τη στιγμή της σύλληψης ήταν σε πολυτελές ξενοδοχείο με μία πόρνη, που τον κατηγόρησε ότι την κακομεταχειριζόταν.

 Ο Γιαν Ούριχ συνελήφθη την περασμένη Παρασκευή στην Πάλμα ντε Μαγιόρκα μετά από επίθεση στο Γερμανό ηθοποιό και σκηνοθέτη Τιλ Σβάιγκερ.

 

Read previous post:
Πολύ υψηλό κίνδυνο πυρκαγιάς για αύριο Σάββατο 11 Αυγούστου 2018

Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς (κατηγορία κινδύνου 4) για αύριο Σάββατο 11 Αυγούστου 2018   Σύμφωνα με το Χάρτη Πρόβλεψης Κινδύνου...

Close