Το 80% των αποτελεσμάτων παράγεται από το 20% των αιτιών - Vilfredo Pareto

Συνεχίζεται η πανελλαδική δράση της Νέας Δημοκρατίας «Μήνας Υγείας»

21 Απρίλιος, 2017

Συνεχίζεται η πανελλαδική δράση της Νέας Δημοκρατίας «Μήνας Υγείας». Σήμερα Παρασκευή 21 Απριλίου, θα πραγματοποιηθεί η Περιφερειακή Συνδιάσκεψη του Τομέα Υγείας, στην Πάτρα, και το Σάββατο 22 Απριλίου, η Νομαρχιακή Σύσκεψη Υγείας, στην Καλαμάτα.

Ο τομεάρχης Υγείας της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Επικρατείας, Βασίλης Οικονόμου μαζί με τον αναπληρωτή τομεάρχη, βουλευτή Αχαΐας, Ιάσονα Φωτήλα,  τους υπεύθυνους θεματικών τομέων Υγείας των ΝΟΔΕ, καθώς και στελέχη του κόμματος από τη δυτική Ελλάδα και τη Μεσσηνία που συμμετέχουν στον τομέα Υγείας της Νέας Δημοκρατίας, θα πραγματοποιήσουν διήμερο οδοιπορικό συναντήσεων και επισκέψεων με φορείς της Υγείας της δυτικής Ελλάδας και της Μεσσηνίας.

Στόχος η καταγραφή των προβλημάτων αλλά και αδυναμιών που παρουσιάζονται στον κλάδο.

Επίσκεψη Κυρ. Μητσοτάκη στο νοσοκομείο Παίδων

Το νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία», επισκέφθηκε αιφνιδιαστικά χθες σε ώρα εφημερίας ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης. Η επίσκεψη έγινε μακριά από κάμερες και ο κ. Μητσοτάκης σε ανάρτησή του στο Facebook εξήρε το έργο των ιατρών και των νοσηλευτών στα νοσοκομεία.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Read previous post:
Η Λεπέν εναντίον της σημαίας της ΕΕ

Η Μαρίν Λεπέν έχει συχνά κάνει αποδιοπομπαίο τράγο την ευρωπαϊκή σημαία κατά τη διάρκεια της εκστρατείας της. Ωστόσο, η σημαία...

Close