Ακόμη και ένα λάθος μπορεί να αποδειχτεί ότι είναι το μόνο πράγμα που απαιτούνταν για μία αξιόλογη επιτυχία – Henry Ford

Συνάντηση του υφυπουργού ΨΗΠΤΕ με εταιρεία παραγωγής από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα

24 Οκτώβριος, 2018

Με αντιπροσωπεία της Image Nation Abu Dhabi, μιας από τις μεγαλύτερες εταιρείες παραγωγής οπτικοακουστικών έργων στον Αραβικό Κόσμο, συναντήθηκε σήμερα ο υφυπουργός ΨΗΠΤΕ, Λευτέρης Κρέτσος. Η συνάντηση έγινε στο πλαίσιο της Πολιτιστικής Εβδομάδας Ελλάδας – Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων.

Η επικεφαλής, Σάρα Αλσαγιέ, Εκτελεστική Διευθύντρια Ανάπτυξης, εκδήλωσε μεγάλο ενδιαφέρον για το γύρισμα της εταιρείας της στη χώρα μας. Η Ελλάδα, όπως δήλωσε, είναι πλέον ιδιαίτερα ελκυστική χάρη στο νέο νομοθετικό πλαίσιο, για το οποίο ενημερώθηκε περαιτέρω από τον υφυπουργό.

Η έναρξη της πολιτιστικής εβδομάδας έγινε στο ΥΨΗΠΤΕ, χθες Δευτέρα, και οι εκδηλώσεις συνεχίζονται μέχρι την Παρασκευή, στο Ζάππειο Μέγαρο, στο Town Cinemas στην Γλυφάδα, στο Μετρό Συντάγματος, στο Πανεπιστήμιο της Αθήνας κλπ.

Read previous post:
Το «ασπρόμαυρο τρένο» δεν σταμάτησε ούτε στο Μάντσεστερ

Η εκπληκτική Γιουβέντους διατήρησε το απόλυτο νικών μετά τις τρεις πρώτες αγωνιστικές των ομίλων του Champions League, περνώντας και μέσα...

Close