Οι ζωές μας προοδεύουν μόνο όταν παίρνουμε ρίσκα. Και το πρώτο και το πιο δύσκολο ρίσκο που μπορούμε να πάρουμε είναι να είμαστε ειλικρινείς με τον εαυτό μας. Walter Anderson, 1885-1962, Γερμανός εθνολόγος

Συνάντηση του υφυπουργού ΨΗΠΤΕ με εταιρεία παραγωγής από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα

24 Οκτώβριος, 2018

Με αντιπροσωπεία της Image Nation Abu Dhabi, μιας από τις μεγαλύτερες εταιρείες παραγωγής οπτικοακουστικών έργων στον Αραβικό Κόσμο, συναντήθηκε σήμερα ο υφυπουργός ΨΗΠΤΕ, Λευτέρης Κρέτσος. Η συνάντηση έγινε στο πλαίσιο της Πολιτιστικής Εβδομάδας Ελλάδας – Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων.

Η επικεφαλής, Σάρα Αλσαγιέ, Εκτελεστική Διευθύντρια Ανάπτυξης, εκδήλωσε μεγάλο ενδιαφέρον για το γύρισμα της εταιρείας της στη χώρα μας. Η Ελλάδα, όπως δήλωσε, είναι πλέον ιδιαίτερα ελκυστική χάρη στο νέο νομοθετικό πλαίσιο, για το οποίο ενημερώθηκε περαιτέρω από τον υφυπουργό.

Η έναρξη της πολιτιστικής εβδομάδας έγινε στο ΥΨΗΠΤΕ, χθες Δευτέρα, και οι εκδηλώσεις συνεχίζονται μέχρι την Παρασκευή, στο Ζάππειο Μέγαρο, στο Town Cinemas στην Γλυφάδα, στο Μετρό Συντάγματος, στο Πανεπιστήμιο της Αθήνας κλπ.

Read previous post:
Το «ασπρόμαυρο τρένο» δεν σταμάτησε ούτε στο Μάντσεστερ

Η εκπληκτική Γιουβέντους διατήρησε το απόλυτο νικών μετά τις τρεις πρώτες αγωνιστικές των ομίλων του Champions League, περνώντας και μέσα...

Close