Τα έθνη δεν έχουν σταθερούς φίλους ή εχθρούς. Έχουν μόνο σταθερά συμφέροντα - Λόρδος Palmerston

Συνάντηση του Αρχιεπισκόπου Ιερωνύμου με την υπουργό Πολιτισμού Λυδία Κονιόρδου

14 Ιούνιος, 2018

Τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερώνυμο επισκέφθηκε σήμερα η υπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού Λυδία Κονιόρδου.

Κατά τη συνάντησή τους, συζήτησαν για θέματα κοινού ενδιαφέροντος, ενώ ιδιαίτερη αναφορά έγινε στην Έκθεση που πραγματοποιείται στο Βυζαντινό και Χριστιανικό Μουσείο Αθηνών υπό τον τίτλο «Πανάγιος Τάφος: Το μνημείο και το έργο», η οποία αναφέρεται στο μνημείο και στο σημαντικό έργο αποκατάστασής του που πραγματοποιήθηκε από Έλληνες επιστήμονες.

Η υπουργός ευχαρίστησε τον Προκαθήμενο της Ελλαδικής Εκκλησίας για την έκδοση σχετικής εγκυκλίου από την Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών προκειμένου να ενημερωθεί το κοινό σχετικά με την εν λόγω έκθεση και υπογράμμισε τη σπουδαιότητα του συγκεκριμένου έργου στα Ιεροσόλυμα.

Κατά τη συνάντησή τους παρίσταντο ο επίσκοπος Θεσπιών Συμεών, πρωτοσύγκελος της Αρχιεπισκοπής Αθηνών, η Αντωνία Μοροπούλου, επικεφαλής της διεπιστημονικής επιτροπής που ανέλαβε την αναστήλωση του μνημείου και άλλοι ειδικοί που συνέβαλαν στην επιτυχή του ολοκλήρωση.

Read previous post:
Στις 6/7 θα προκηρυχθεί η ΑΜΚ της ΠΑΕ Παναθηναϊκός

Στις 6 Ιουλίου θα πραγματοποιηθεί η έκτακτη γενική συνέλευση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, όπως αποφασίστηκε στο σημερινό (14/6) ΔΣ της ΠΑΕ.

Close