Κάθε άνθρωπος, οπουδήποτε, θα ανθίσει με εκατό απροσδόκητα ταλέντα και ικανότητες, με το που του δοθεί απλώς μια ευκαιρία. Doris Lessing, 1919-2013, Βρετανίδα συγγραφέας

Συνάντηση της υπουργού Τουρισμού Έλενας Κουντουρά με την πρέσβη του Λιβάνου Ντόνα Μπαρακάτ

11 Ιούλιος, 2018

Τις προοπτικές ενδυνάμωσης των διμερών τουριστικών σχέσεων μεταξύ Λιβάνου και Ελλάδας συζήτησαν από κοινού η υπουργός Τουρισμού Έλενα Κουντουρά με την πρέσβη του Λιβάνου Ντόνα Μπαρακάτ.
Σε συνάντηση που είχαν, η κ. Κουντουρά αναφέρθηκε στις συστηματικές προσπάθειες του υπουργείου Τουρισμού τα τρία τελευταία χρόνια που έχει οδηγήσει στην αύξηση του τουριστικού ρεύματος από τον Λίβανο και ειδικά στην προσέλκυση επισκεπτών υψηλής αγοραστικής δύναμης.

Η πρέσβης τόνισε το υψηλό ενδιαφέρον του Λιβάνου για την ενίσχυση της αμοιβαίας τουριστικής συνεργασίας και την αύξηση των εκατέρωθεν τουριστικών ροών, όπως επίσης για τη δυνατότητα ανάληψης νέων πρωτοβουλιών με έμφαση σε θεματικούς τομείς, όπως ο πολιτιστικός τουρισμός στο πλαίσιο του μνημονίου τουριστικής συνεργασίας που είναι σε ισχύ μεταξύ των δύο χωρών.

ΚΑΧ

Read previous post:
Στη Σερβία για την Βοϊβοντίνα ο Χουχούμης

Ο Διαμαντής Χουχούμης από τη Σλοβακία και τη Σλόβαν Μπρατισλάβας θα συνεχίσει την καριέρα του στο πρωτάθλημα της Σερβίας με...

Close