Πολιτική είναι η τέχνη να ψάχνεις για προβλήματα, να τα βρίσκεις παντού, να κάνεις λάθος διάγνωση και να εφαρμόζεις λάθος λύσεις. Groucho Marx, 1890-1977, Αμερικανός κωμικός

Σύλληψη για μεταφορά λαθρομεταναστών

23 Σεπτέμβριος, 2017

Στης σύλληψη 32χρονου που προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας οχτώ μη νόμιμους μετανάστες (τέσσερις υπηκόους Συρίας, τρεις Πακιστάν και έναν Ιράκ) προχώρησαν αστυνομικοί, στην Αλεξανδρούπολη.

Οι αστυνομικοί έκαναν σήμα στον 32χρονο για να σταματήσει το αυτοκίνητο του, στην παλαιά Εθνική Οδό Κήπων Αλεξανδρούπολης. Αυτός δεν συμμορφώθηκε, ανέπτυξε ταχύτητα, οι αστυνομικοί τον ακολούθησαν και τελικά τον ακινητοποίησαν στην πόλη της Αλεξανδρούπολης.

Σε έλεγχο που  ακολούθησε στο εσωτερικό του οχήματος, διαπιστώθηκε ότι μετέφερε με αυτό, παράνομα, στην ενδοχώρα τους οχτώ μετανάστες.

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του 32χρονου περιλαμβάνει επίσης παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών, καθόσον βρέθηκαν στην κατοχή του 13 ναρκωτικά δισκία και δύο 2 συσκευασίες με μικροποσότητα ηρωίνης, τα οποία και κατασχέθηκαν.

Κατασχέθηκαν επίσης το  ΙΧ του 32χρονου  το χρηματικό ποσό των 110 ευρώ και ένα 1 κινητό τηλέφωνο.

Read previous post:
Κ. Χρυσόγονος: Πώς θα εξαλειφθεί το δημοκρατικό έλλειμμα του προγράμματος προσαρμογής;

«Το σκανδαλώδες δημοκρατικό έλλειμμα κατά την κατάρτιση και εφαρμογή του προγράμματος δημοσιονομικής προσαρμογής της Ελλάδας», σύμφωνα με τα λεγόμενα του...

Close