Αν δεν έχεις λεφτά, πάρε δάνειο. Ποτέ μη ζητάς μικρά ποσά. Ζήτα όσα χρειάζεσαι, και πάντα να τα ξεπληρώνεις το συντομότερο δυνατό. ~Αριστοτέλης Ωνάσης | (Έλληνας εφοπλιστής ) | 1900-1975

Σύλληψη για μεταφορά λαθρομεταναστών

23 Σεπτέμβριος, 2017

Στης σύλληψη 32χρονου που προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας οχτώ μη νόμιμους μετανάστες (τέσσερις υπηκόους Συρίας, τρεις Πακιστάν και έναν Ιράκ) προχώρησαν αστυνομικοί, στην Αλεξανδρούπολη.

Οι αστυνομικοί έκαναν σήμα στον 32χρονο για να σταματήσει το αυτοκίνητο του, στην παλαιά Εθνική Οδό Κήπων Αλεξανδρούπολης. Αυτός δεν συμμορφώθηκε, ανέπτυξε ταχύτητα, οι αστυνομικοί τον ακολούθησαν και τελικά τον ακινητοποίησαν στην πόλη της Αλεξανδρούπολης.

Σε έλεγχο που  ακολούθησε στο εσωτερικό του οχήματος, διαπιστώθηκε ότι μετέφερε με αυτό, παράνομα, στην ενδοχώρα τους οχτώ μετανάστες.

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του 32χρονου περιλαμβάνει επίσης παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών, καθόσον βρέθηκαν στην κατοχή του 13 ναρκωτικά δισκία και δύο 2 συσκευασίες με μικροποσότητα ηρωίνης, τα οποία και κατασχέθηκαν.

Κατασχέθηκαν επίσης το  ΙΧ του 32χρονου  το χρηματικό ποσό των 110 ευρώ και ένα 1 κινητό τηλέφωνο.

Περισσότερα στη κατηγορία Ρεπορτάζ
Τρίτη θέση για τον ΠΑΟΚ στο τουρνουά της Προύσας

Εχοντας τον έλεγχο από την αρχή της αναμέτρησης, ο ΠΑΟΚ επικράτησε σήμερα, στο τελευταίο παιχνίδι του στο τουρνουά της Τόφας...

Close