Οι περισσότεροι άνθρωποι υπερεκτιμούν τι μπορούν να κάνουν μέσα σ΄ένα χρόνο και υποτιμούν τι μπορούν να κάνουν σε δέκα χρόνια. Bill Gates, Αμερικανός επιχειρηματίας (Microsoft)

Στον Ολυμπιακό για άλλα τρία χρόνια η Μαργαρίτα Πλευρίτου

17 Ιούλιος, 2017

Την παραμονή ακόμη μίας σημαντικής παίκτριας της γυναικείας ομάδας υδατοσφαίρισης του συλλόγου ανακοίνωσε ο Ολυμπιακός. Ο λόγος για τη Μαργαρίτα Πλευρίτου, η οποία θα παραμείνει στις πρωταθλήτριες Ελλάδας τουλάχιστον ως το 2020, καθώς ανανέωσε για τρία χρόνια τη συνεργασία της με τους «ερυθρόλευκους».

«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη για την ανανέωση της συνεργασίας μου με τον Ολυμπιακό. Ήθελα να ανήκω σε αυτό το σύλλογο που καλύπτει απόλυτα τις φιλοδοξίες μου και έχω δεθεί με τις συμπαίκτριές μου. Μου αρέσει και με ευχαριστεί πάρα πολύ να αγωνίζομαι για τον Ολυμπιακό. Μου έχει μάθει πάρα πολλά πράγματα ο σύλλογος. Όσον αφορά τη νέα σεζόν, αρχικός μας στόχος είναι να επιστρέψουμε στην κορυφή της Ευρώπης, από κει και πέρα να κατακτήσουμε τους εγχώριους τίτλους, το Πρωτάθλημα και το Κύπελλο που θα θεσπιστεί τη νέα σεζόν», δήλωσε η διεθνής πολίστρια στην ιστοσελίδα του ερασιτέχνη Ολυμπιακού.

Read previous post:
Στην καλύτερη 5άδα του Ευρωπαϊκού Νέων Γυναικών η Φασούλα

Η Μαριέλλα Φασούλα ψηφίστηκε στην καλύτερη πεντάδα του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Β΄ κατηγορίας Νέων Γυναικών, που διεξήχθη στο Εϊλάτ του Ισραήλ.

Close