Ο πληθωρισμός μας φέρνει την αληθινή δημοκρατία. Για πρώτη φορά στην ιστορία τα είδη πολυτελείας και τα είδη πρώτης ανάγκης πουλιούνται στην ίδια τιμή. Robert Orben, 1927- , Αμερικανός ταχυδακτυλουργός

Στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ ο πρόεδρος της Κίνας

10 Ιανουάριος, 2017

Ο Κινέζος πρόεδρος Σι Τζινπίνγκ θα πραγματοποιήσει επίσημη επίσκεψη στην Ελβετία από τις 15 έως τις 18 Ιανουαρίου έπειτα από πρόσκληση του Ομοσπονδιακού Συμβουλίου της Ελβετίας, όπως ανακοίνωσε σήμερα στο Πεκίνο εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών.

Κατά την επίσκεψή του, ο Σι θα παρευρεθεί στην 47η ετήσια συνάντηση του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ (World Economic Forum, WEF) στις 17 Ιανουαρίου, έπειτα από πρόσκληση του ιδρυτή και εκτελεστικού προέδρου του Φόρουμ Κλάους Σβαμπ, δήλωσε ο εκπρόσωπος Λου Κανγκ σε τακτική ενημέρωση των δημοσιογράφων.

Παράλληλα θα επισκεφθεί τα γραφεία των Ηνωμένων Εθνών στη Γενεύη και τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας (ΠΟΥ) καθώς και την έδρα της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής (ΔΟΕ) στη Λοζάνη στις 18 Ιανουαρίου έπειτα από πρόσκληση του γενικού γραμματέα του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, της γενικής διευθύντριας του ΠΟΥ Μάργκαρετ Τσαν και του προέδρου της ΔΟΕ Τόμας Μπαχ.

Read previous post:
Έρευνα για τη Novartis ξεκινούν οι οικονομικοί Εισαγγελείς

Συνολικούς ελέγχους των οικονομικών και φορολογικών στοιχείων της φαρμακοβιομηχανίας Novartis αλλά και υψηλόβαθμων στελεχών της διέταξε ο Οικονομικός Εισαγγελέας Παναγιώτης...

Close