Οι άνθρωποι δεν δέχονται την αλλαγή παρά μόνο όταν υπάρχει ανάγκη και δεν βλέπουν την ανάγκη παρά μόνο όταν υπάρχει κρίση - Jean Monnet ( 1888-1979, Γάλλος οικονομολόγος, πατέρας της ΕΕ)

Στο μικροσκόπιο της UΕFA ξανά Παρί-Ερυθρός Αστέρας

19 Οκτώβριος, 2018

Η UEFA άρχισε έρευνα για επεισόδια στο παιχνίδι της Παρί ΣΖ με τον Ερυθρό Αστέρα (6-1) στο Champions League, σύμφωνα με την ευρωπαϊκή ομοσπονδία.

    Η Παρί ΣΖ θα μπορούσε να τιμωρηθεί για τους οπαδούς που έριξαν φωτοβολίδες κατά τη διάρκεια του αγώνα, ενώ επιβλήθηκε πρόστιμο 20.000 ευρώ από την UEFA για καθυστερημένη έναρξη του αγώνα.

    Μετά την ήττα από την Παρί ΣΖ, ο Ερυθρός Αστέρας κατήγγειλε υβριστικά συνθήματα και τραγούδια από τους οπαδούς της γαλλικής ομάδας στο Parc des Princes.

    Επίσης οι γαλλικές αρχές επιβεβαίωσαν την περασμένη εβδομάδα ότι διερευνούν υποψίες για την χειραγώγηση του αποτελέσματος. Και οι δύο σύλλογοι έχουν αρνηθεί οποιαδήποτε παραβίαση.
 
     Σύμφωνα με την γαλλική εφημερίδα L΄Equipe, η UEFA είχε ενημερωθεί πριν τον αγώνα, ότι υψηλόβαθμο στέλεχος του  Ερυθρού Αστέρα είχε ποντάρει 5 εκατομμύρια ευρώ στην ήττα της ομάδας του με διαφορά πέντε γκολ.

 

Read previous post:
Ευρώπη και Ασία δεσμευμένες στο ελεύθερο εμπόριο

Η Γερμανίδα καγκελάριος Άγγελα Μέρκελ δήλωσε σήμερα ότι η Σύνοδος Κορυφής Ασίας - Ευρώπης που πραγματοποιείται στις Βρυξέλλες αποδεικνύει ότι...

Close