Όλες οι αλήθειες αξίζουν να ειπωθούν, αλλά είμαστε εμείς που δεν αξίζουμε όλοι να τις ακούσουμε. Alfred Capus, 1858-1922, Γάλλος συγγραφέας

Στο Champions League για τρίτη σεζόν ο ΠΑΟK

17 Ιούνιος, 2018

Με το Basketball Champions League, της FIBA, θα συνεχίσει να πορεύεται, σε ό,τι αφορά τις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις του για τη νέα αγωνιστική σεζόν, ο ΠΑΟΚ. Ο «Δικέφαλος», έχοντας τερματίσει τρίτος στη φετινή Basket League, καλύπτει τη βασική προϋπόθεση της διοργάνωσης, τη διάκριση στο εγχώριο πρωτάθλημα (σ.σ. κριτήριο για τις ομάδες που συμμετέχουν στις τάξεις της), με συνέπεια την ανανέωση της συνεργασίας μαζί της.

 

Τη σχετική απόφαση γνωστοποίησε (και) επίσημα σήμερα η ΚΑΕ ΠΑΟΚ, αναμένοντας, πλέον, την κλήρωση στις 11 Ιουλίου, στη Γενεύη, όταν θα μάθουν οι «ασπρόμαυροι» τους αντιπάλους τους, στη φάση των ομίλων του BCL, για την καινούργια περίοδο.

 

Στο κείμενο αναφέρεται από τους Θεσσαλονικείς: «Στο BCL θα αγωνιστεί και την αγωνιστική περίοδο 2018-19 ο ΠΑΟΚ, συμμετέχοντας για τρίτη συνεχόμενη σεζόν στη συγκεκριμένη διοργάνωση και με στόχο να κάνει ένα τουλάχιστον βήμα παραπάνω. Η συμμετοχή του ΠΑΟΚ στο BCL και μάλιστα στη φάση των ομίλων, εξασφαλίστηκε με καθαρά αγωνιστικά κριτήρια, τα οποία επιβεβαίωσαν την εκπεφρασμένη εδώ και καιρό πρόθεση της ομάδας μας να συμμετέχει στη διοργάνωση.

 

Η κλήρωση του BCL αναμένεται να γίνει στις 11 Ιουλίου στη Γενεύη, σε μία πόλη με την οποία ο ΠΑΟΚ έχει πολύ έντονους συναισθηματικούς δεσμούς. Με την ολοκλήρωση όλων των Ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων αναμένεται να γίνουν γνωστές και όλες οι ομάδες που θα συμμετέχουν στο BCL την επόμενη αγωνιστική περίοδο, ενώ στις ημέρες που μεσολαβούν μέχρι και την κλήρωση θα γνωστοποιηθούν και οι υπόλοιπες λεπτομέρειες (γκρουπ δυναμικότητας, διάφορα κριτήρια και περιορισμοί)».

Read previous post:
Κυπριακή πρωτιά στο «Ράλι Κύπρος 2018»

Οι Κύπριοι Σίμος Γαλαταριώτης και Αντώνης Ιωάννου στο τιμόνι ενός Skoda Fabia R5 κέρδισαν το Ράλι Κύπρος 2018 με τη...

Close