Οι άνθρωποι απαιτούν ελευθερία του λόγου σαν αντιστάθμισμα στην ελευθερία σκέψης που σπάνια χρησιμοποιούν. Soren Kierkegaard, 1813-1855, Δανός φιλόσοφος

Στήριξη των Ιστορικών καφέ

10 Ιούλιος, 2018

Τη στήριξη της προσπάθειας προώθησης και προβολής του 10ου ετήσιου Παγκόσμιου Συμβουλευτικού Φόρουμ των «Πολιτιστικών Διαδρομών» του Συμβουλίου της Ευρώπης, που θα διεξαχθεί στα Χανιά το 2020, εξέφρασε η Υπουργός Τουρισμού, Έλενα Κουντουρά, στον πρόεδρο και ιδρυτή του Συνδέσμου Ιστορικών Καφέ Ευρώπης EHICA,  Βασίλη Σταθάκη.
Σε συνάντηση που είχε μαζί του,  συζήτησαν για τον προγραμματισμό και την υποστήριξη στην προώθηση και προβολή του 10ου ετήσιου Παγκόσμιου Συμβουλευτικού Φόρουμ των «Πολιτιστικών Διαδρομών» του Συμβουλίου της Ευρώπης που θα διεξαχθεί στα Χανιά το 2020. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε συνέχεια της επίσημης ανακοίνωσης για την ανάληψη, από τα Χανιά, του διεθνούς φόρουμ 2020, σε συνέντευξη τύπου που διοργάνωσε ο σύνδεσμος στις 18 Ιουνίου 2018 στην πόλη των Χανίων, όπου είχε προσκληθεί και χαιρέτισε η υπουργός.
Ο κ. Σταθάκης ενημέρωσε την υπουργό για την προετοιμασία και τις σχεδιαζόμενες προωθητικές δράσεις στην Ελλάδα και στο εξωτερικό και ζήτησε την υποστήριξή της. Η κα Κουντουρά τόνισε ότι το Υπουργείο και ο ΕΟΤ θα στηρίξουν την προώθηση και προβολή αυτής της σημαντικής διοργάνωσης, όπως κάθε πρωτοβουλία και δράση που προάγει τον τουρισμό και συμβάλλει στην ισχυροποίηση της διεθνούς εικόνας και φήμης της Ελλάδας.
ΚΑΧ

 

Read previous post:
«Ο ΘΕΣγάλα εισέρχεται στην αγορά του παγωτού»

Πέντε νέες γεύσεις παγωτού, με την εγγύηση ποιότητας της άριστης πρώτης ύλης από τις φάρμες των Ελλήνων παραγωγών του συνεταιρισμού...

Close