Οι άνθρωποι είναι περισσότερο επιρρεπείς στο να εκδικούνται χτυπήματα παρά να ανταποδίδουν καλοσύνη. - Thomas Fuller, 1608-1661, Άγγλος στοχαστής

Στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας το πρόγραμμα Ανάπτυξη Ελληνικού Τουρισμού On line

16 Μάιος, 2018

Τη δυνατότητα συμμετοχής επιχειρήσεων τουρισμού της Δυτικής Ελλάδας στο πρόγραμμα «Grow Greek Tourism Online» συζήτησε ο περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, Απόστολος Κατσιφάρας, με στελέχη της Google.

     Ειδικότερα, σύμφωνα με την Περιφέρεια, ο κ. Κατσιφάρας παραβρέθηκε σε εκδήλωση που διοργάνωσε χθες η ευρωβουλευτής Ελίζα Βόζεμπεργκ στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, στις Βρυξέλλες, με θέμα «Η ανάπτυξη του Ελληνικού τουρισμού με τη χρήση του διαδικτύου – Η περίπτωση της Google», κατά την οποία η Google παρουσίασε τις δράσεις της πρωτοβουλίας της «Grow Greek Tourism Online» στην Ελλάδα.

     Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης και της συζήτησης που ακολούθησε, ο περιφερειάρχης συνομίλησε με στελέχη της Google και πρότεινε τη δυνατότητα συμμετοχής επιχειρήσεων τουρισμού της Δυτικής Ελλάδας στο πρόγραμμα.

     Σύμφωνα πάντα με την περιφέρεια, πρόκειται για ένα πρόγραμμα, στο οποίο η εταιρεία εκπαιδεύει δωρεάν τους επιχειρηματίες του τουρισμού, προκειμένου να ανταπεξέρχονται με επιτυχία στις απαιτήσεις των νέων τεχνολογιών, ώστε να προβάλλουν τις επιχειρήσεις τους.

     Όπως αναφέρθηκε στην εκδήλωση, οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις έχουν περισσότερο ανάγκη την ενημέρωση για να επεκτείνουν την τουριστική τους περίοδο και να ανταπεξέλθουν καλύτερα στις συνθήκες ανταγωνισμού.

     Τελικά, συμφωνήθηκε να πραγματοποιηθεί συνάντηση μεταξύ της περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και της Google για την ανάπτυξη συνεργασίας, ούτως ώστε να συμμετάσχουν οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις τουρισμού της περιφέρειας που το επιθυμούν.
Ηλ. Κάνιστρας

Read previous post:
ΤΑΙΠΕΔ: Επτά επενδυτικά σχήματα για την Εγνατία Οδό, στη Β’ φάση του διαγωνισμού

Προεπιλέγησαν από το ΤΑΙΠΕΔ τα επενδυτικά σχήματα που πληρούν τα κριτήρια συμμετοχής στη Β' φάση των διαγωνισμών για την παραχώρηση...

Close