Αυτοί που φοβούνται περισσότερο την έλλειψη τάξης από την έλλειψη δικαιοσύνης δημιουργούν περισσότερο κι από τα δυο - William Sloane Coffin, 1924-2006, Αμερικανός ιεροκήρυκας & ακτιβιστής

Στην Κρήτη 110 εκπρόσωποι του Δικτύου Φοιτητών Erasmus από 40 χώρες

17 Μάιος, 2018

Ξεκίνησε σήμερα στο Ηράκλειο το Συνέδριο Εθνικών Αντιπροσώπων του Δικτύου Φοιτητών Erasmus στο οποίο φιλοξενούνται 110 εκπρόσωποι από 40 συνολικά χώρες της Ευρώπης και πραγματοποιείται στο Ίδρυμα Τεχνολογίας έως τις 20 Μαΐου.

Στο συνέδριο θα συζητηθούν ζητήματα που αφορούν την εκπαίδευση και το πρόγραμμα Erasmus σε πανευρωπαϊκό επίπεδο καθώς και ζητήματα που άπτονται της χάραξης εκπαιδευτικής πολιτικής.

Η επιλογή της Κρήτης για τη διεξαγωγή της διοργάνωσης, έγινε ύστερα από διαγωνισμό στον οποίο συμμετείχαν και άλλες χώρες εκτός από την Ελλάδα και σύμφωνα με τους διοργανωτές πρόκειται για ένα πολύ σημαντικό συνέδριο που τιμά τη χώρα, την πόλη, αλλά και τα πανεπιστήμιά μας. Το συνέδριο διεξάγεται 4 φορές τον χρόνο, για 4 μέρες, σε πόλεις, από τις 40 χώρες στις οποίες δραστηριοποιείται ο σύλλογος, και τον Σεπτέμβριο του 2017 διοργανώθηκε στο Aveiro, της Πορτογαλίας, ενώ τον ερχόμενο Φεβρουάριο θα πραγματοποιηθεί στο Βελιγράδι της Σερβίας.

Πέραν των εκπροσώπων του Δικτύου Erasmus στο νησί φιλοξενείται και το διοικητικό συμβούλιο του ESN International.

Read previous post:
Ακάθεκτη η Γραμματικοπούλου

Εντυπωσιακή και πάλι η Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου στο όπεν τουρνουά 60.000 δολαρίων του Σεν Γκοντάν στην Γαλλία, κατάφερε στον Β’ γύρο...

Close