Είναι δύσκολο να φανταστούμε κάποιον πιο ανόητο ή πιο επικίνδυνο τρόπο να παίρνονται αποφάσεις από το να αναθέσουμε αυτές τις αποφάσεις στα χέρια ανθρώπων που δεν πληρώνουν κανένα τίμημα όταν κάνουν λάθος. - Τόμας Σόουελ

Σίλντενφελντ: «Λάθος η συμπεριφορά του Μπίσκαν»

16 Οκτώβριος, 2018

Η διοίκηση της Ανόρθωσης είχε έρθει σε συμφωνία με τον Ιγκόρ Μπίσκαν και ο Κροάτης κόουτς αναμενόταν στην Κύπρο για ν’ αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας της Αμμοχώστου. Ο 40χρονος προπονητής, όμως, άλλαξε γνώμη την τελευταία στιγμή και αποφάσισε να καθήσει στον πάγκο της Ριέκα, μολονότι είχε υπογράψει προσύμφωνο με την «κυρία». Ο άσος της Ανόρθωσης και συμπατριώτης του Μπίσκαν, Γκόρντον Σίλντενφελντ, μίλησε για τον συμπατριώτη του προπονητή όχι και με τα καλύτερα λόγια:
    «Ο πρόεδρος με ρώτησε για τον Μπίσκαν και είπα τα καλύτερα λέγοντας πως μπορεί να γίνει εξαιρετικός κόουτς για την ομάδα. Μετά έγινε αυτό που είναι ακατανόητο. Μετά ο πρόεδρος μου έστειλε το μήνυμα; «Έτσι είναι οι κροατικές δουλειές σας;». Φανταστείτε πως ένιωθα. Είναι απαίσιο και άβολο για εμάς. Ο Μπίσκαν τώρα έκλεισε όλες τις πόρτες για τους Κροάτες στην Κύπρο. Οι προπονητικές ικανότητες του Μπίσκαν είναι τοπ ποιότητας. Όμως αυτό που έγινε δεν ήταν καθόλου σωστό.»
    Στις δηλώσεις αυτές αντέδρασε ο Μπίσκαν, ο οποίος τόνισε: «Έχω μιλήσει για το γεγονός αυτό με την Ανόρθωση και δεν νιώθω άνετα. Ήταν μια κακή ιστορία για μένα. Δεν είμαι περήφανος και ζήτησα συγγνώμη προσπαθώντας να εξηγήσω τους λόγους που έγινε. Δεν ξέρω τι άλλο να πω. Περίμενα ο Σίλντενφελντ να μου μιλήσει προσωπικά και όχι στα ΜΜΕ. Δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο ούτε μπορώ να αλλάξω όσα έγιναν.»

 

Read previous post:
Προβλήματα υδροδότησης αύριο σε περιοχές της Θεσσαλονίκης λόγω εργασιών

Για προβλήματα στην υδροδότηση σε περιοχές των δήμων Πυλαίας-Χορτιάτη, Θεσσαλονίκης και Καλαμαριάς αύριο Τετάρτη, 17 Οκτωβρίου 2018, από τις 08:00...

Close