Το πρόβλημα με τα ψέματα και την εξαπάτηση είναι ότι η αποτελεσματικότητά τους βασίζεται εξ ολοκλήρου σε μια σαφή αντίληψη της αλήθειας την οποία ο ψεύτης και απατεώνας επιθυμεί να κρύψει. Hannah Arendt, 1906-1975, Γερμανοαμερικανίδα ιστορικός

Σημαντική διάκριση απέσπασε η FCA Greece στην εκδήλωση «Πρωταγωνιστές της Ελληνικής Οικονομίας»

14 Ιούνιος, 2018

Σημαντική διάκριση απέσπασε η Fiat στην  εκδήλωση «Οι Πρωταγωνιστές της Ελληνικής Οικονομίας», η οποία πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα του υπουργείου Οικονομίας και Ανάπτυξης και του ΣΕΒ. Η ιταλική εταιρεία βραβεύτηκε στην κατηγορία, Greek Business Champions.

Στην κατηγορία αυτή βρίσκονται οι  επιχειρήσεις  που κατά το 2016 πέτυχαν αύξηση κύκλου εργασιών άνω του 20% και ταυτόχρονα αύξηση κερδών προ φόρων άνω του 20%. Η επιλογή για τη βράβευση των επιχειρήσεων αυτών βασίζεται αποκλειστικά στα δημοσιευμένα οικονομικά τους αποτελέσματα.

Διαχρονικά η Fiat, Alfa Romeo, Abarth είναι μάρκες που βρίσκονται κοντά στην ιδιοσυγκρασία του Έλληνα καταναλωτή λόγω της ιταλικής τους καταγωγής. Τα αυτοκίνητα σχεδιάζονται από ανθρώπους που έχουν τις ίδιες ανάγκες και προσλαμβάνουσες παραστάσεις με τους Έλληνες, είναι οδηγοκεντρικά και οι χρήστες παθιάζονται όταν τα οδηγούν.

Read previous post:
Το Κέντρο Μηχανολογικής Εξέλιξης του Rsselsheim αναλαμβάνει την επόμενη γενιά 4-κύλινδρων βενζινοκινητήρων

Το Μηχανολογικό Κέντρο του Rsselsheim αναλαμβάνει την παγκόσμια ευθύνη για την εξέλιξη της επόμενης γενιάς βενζινοκινητήρων υψηλής απόδοσης για όλες...

Close