Η Λογική υπήρχε πάντα, αλλά όχι πάντα σε λογική μορφήΚαρλ Μαρξ, 1818-1883, Γερμανός φιλόσοφος

«Shapes of Hope»-καμπάνια ευαισθητοποίησης για τον μεταστατικό καρκίνο του μαστού

16 Δεκέμβριος, 2017

Καμπάνια ευαισθητοποίησης για τον προχωρημένο καρκίνο του μαστού διοργανώνει ο Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο Μαστού Άλμα Ζωής Ν. Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο του προγράμματος ψυχολογικής υποστήριξης, «Shapes of Hope».

Η Μαρία, ένα μέλος του Συλλόγου που αντιμετωπίζει μεταστατικό καρκίνο του μαστού, μοιράζεται τη δική της εμπειρία και καταθέτει την ιστορία και τα συναισθήματά της στο youtube, με ένα φιλμάκι διάρκειας 8.29′ μέσα από σκίτσα, εικόνες και πολλά μηνύματα ζωής.

Ο Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο Μαστού Άλμα Ζωής Ν. Θεσσαλονίκης, όντας δίπλα στις γυναίκες που νοσούν, καλεί κάθε μια από αυτές, από όποια περιοχή και αν βρίσκεται, να δώσει το δικό της στίγμα και να καταθέσει το δικό της μήνυμα στον διαδραστικό χάρτη, στην ιστοσελίδα www.almazoisthes.gr, στο πεδίο Shapes of Hope.

«Στον Σύλλογο Άλμα Ζωής Θεσσαλονίκης υπάρχει η δυνατότητα, τόσο ατομικής, όσο και ομαδικής υποστήριξης για τον προχωρημένο καρκίνο του μαστού. Μέσα από την ανοιχτή ομάδα στήριξης που λειτουργεί στα γραφεία από το 2016, αναδείχτηκε ακόμα περισσότερο η σημασία της έκφρασης και της δυνατότητας του μοιράσματος γύρω από το βίωμα της νόσου. Εμπνευσμένες από αυτές τις γυναίκες, ανοίγουμε ακόμα πιο δυνατά την πόρτα μας σε καθεμία που θα μπορούσε να βρει χώρο έκφρασης και στήριξης στα προγράμματά μας» αναφέρεται σε ανακοίνωση του Συλλόγου.

Read previous post:
Άλλη επόχή για τη Πολλαπλή Σκλήρυνση

Επαναστατικό θα μπορούσε να χαρακτηρίσει κάποιος το γεγονός ότι το 2010 υπήρχαν 5 φάρμακα για την Πολλαπλή Σκλήρυνση, ενώ σήμερα...

Close