Όποιος κάνει το Βερολίνο πρωτεύουσα της Γερμανίας. θα ξαναζωντανέψει το πνεύμα της Πρωσίας. Konrad Adenauer, 1876-1967, Γερμανός καγκελάριος

Σε διαβούλευση το Στρατηγικό Σχέδιο Τουριστικής Προβολής του Δήμου Ηρακλείου Κρήτης

9 Νοέμβριος, 2018

Το Στρατηγικό Σχέδιο Τουριστικής Προβολής του Δήμου Ηρακλείου παρουσιάστηκε από την Επιτροπή Τουρισμού και Επιχειρηματικότητα με στόχο, στο πλαίσιο του δημοκρατικού προγραμματισμού και της συμμετοχικής διαδικασίας που επιδιώκει η Δημοτική Αρχή, το Σχέδιο να τεθεί σε δημόσια διαβούλευση από σήμερα έως και τη Δευτέρα 26/11/2018. 
Το Στρατηγικό Σχέδιο που εκπονήθηκε από το δρ Δημήτρη Κούτουλα (Σύμβουλο Τουριστικού Μάρκετινγκ) και το Τμήμα Τουρισμού του Δήμου Ηρακλείου, λαμβάνοντας υπόψη και τη «Μελέτη Προορισμού για την προώθηση του Ηρακλείου ως τουριστικός προορισμός» (ΤΕΙ Κρήτης 2018), αποτελεί μια συνολική στρατηγική μάρκετινγκ για τον τουρισμό. Αποβλέπει, επίσης, στην αλλαγή στο αφήγημα γύρω από το Ηράκλειο ως τουριστικό προορισμό, στην ανάπτυξη ενός ισχυρού destination brand, στην ανάπτυξη περιεχομένου (content) υψηλής ποιότητας και στην ευρεία διαδικτυακή διανομή του (content seeding) και στις στοχευμένες επαφές με την αγορά, ιδίως με τουριστικούς πράκτορες, εταιρίες κρουαζιέρων, αεροπορικές εταιρίες, τουριστικά γραφεία και γραφεία οργάνωσης συνεδρίων.
Το πλήρες κείμενο προς διαβούλευση βρίσκεται αναρτημένο, στην ιστοσελίδα του Δήμου Ηρακλείου (https://www.heraklion.gr/press/deliberation) και μπορούν επ΄ αυτού να υποβάλλονται προτάσεις από πολίτες, συλλόγους, ιδρύματα και τοπικούς, κοινωνικούς και οικονομικούς φορείς. Οι τυχόν προτάσεις και παρατηρήσεις θα ενσωματωθούν στο τελικό κείμενο, κατόπιν αξιολόγησης από το Τμήμα Τουρισμού και τους μελετητές.
Το αρμόδιο τμήμα καλεί, οι προτάσεις και παρατηρήσεις να υποβάλλονται ηλεκτρονικά στα e-mail του Τμήματος Τουρισμού tourism@heraklion.gr, (υπόψη κ. Δέσποινας Διαλυνά), τηλ. επικοινωνίας: 2813409779
 

Read previous post:
Εκστρατεία ενημέρωσης για τον εμβολιασμό από τον ΦΣΘ

Εκστρατεία ενημέρωσης με θέμα «Εμβολιάσου! Προστάτευσε τον εαυτό σου, την οικογένειά σου, την κοινωνία!», πραγματοποιεί ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης.

Close