Εάν δίνεις προσοχή στην κοινή γνώμη και στα αποτελέσματα των δημοσκοπήσεων, τότε δεν κυβερνάς, αλλά υπακούς. Margaret Thatcher, 1925-2013, Βρετανίδα πρωθυπουργός

Πτώση στην μετοχή της Γιουβέντους, μετά το «ράλι»

11 Ιούλιος, 2018

Μία από τις αποδοτικότερες μετοχές στο Χρηματιστήριο του Μιλάνου, ήταν τις προηγούμενες δύο εβδομάδες, αυτή της Γιουβέντους. Από τις 28 Ιουνίου, οπότε και υπήρξαν οι πρώτες… διαρροές για την επικείμενη απόκτηση του Κριστιάνο Ρονάλντο, η μετοχή της «γηραιάς κυρίας» πήρε την … ανιούσα και μέχρι το πρωί της Τρίτης 10 Ιουλίου, είχε καταγράψει άνοδο σε ποσοστό 37,7%!

Μοιραία, λοιπόν σήμερα, αρκετοί από τους επενδυτές έσπευσαν να εξαργυρώσουν τα κέρδη τους και κατά συνέπεια, η μετοχή της Γιουβέντους, σημείωσε πτώση κατά 6,12%.

Σύμφωνα με ειδικούς οικονομικούς αναλυτές, η άφιξη του Πορτογάλου σούπερ σταρ, θα προκαλέσει αισθητή άνοδο του εμπορικού σήματος της Γιουβέντους, σε παγκόσμιο επίπεδο.

«Η Γιουβέντους αναμένεται να παρουσιάσει αύξηση εσόδων, περίπου 5-7 εκατομμυρίων ευρώ ανά αγωνιστική περίοδο, από τα εισιτήρια, αλλά και τις υπόλοιπες οικονομικές δραστηριότητες που σχετίζονται με το εμπορικό σήμα, όπως παραδείγματος χάριν, οι χορηγίες και οι εμπορικές χρήσεις. Και αυτό θα συμβεί σε μία κλίμακα, το εύρος και το μέγεθος της οποίας, είναι δύσκολο να εκτιμηθεί σήμερα».

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

 

* Οι εργαζόμενοι της Fiat ανακοίνωσαν απεργία λόγω… Ρονάλντο!

* Κινέζος πήρε την πρώτη φανέλα του Ρονάλντο

Read previous post:
«Οπως και στο ποδόσφαιρο, το ΝΑΤΟ χρειάζεται «ομαδικό πνεύμα»»

Ο πρωθυπουργός του Βελγίου Σαρλ Μισέλ δήλωσε στον πρόεδρο της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν ότι η χώρα του ήταν "πολύ τυχερή"...

Close