Μετά από μια ματιά σ΄αυτόν τον πλανήτη, ένας επισκέπτης από το διάστημα θα έλεγε: “θέλω να δω αμέσως τον υπεύθυνο” - Γουίλιαμ Μπάροουζ

Προσωπικότητες της Ιταλίας πρωταγωνιστούν σε εκστρατεία για τον καρκίνο

7 Δεκέμβριος, 2018

Προσωπικότητες της μόδας από την Ιταλία προσκλήθηκαν από το Ίδρυμα IEO-CCM για να εμφανιστούν στην πρώτη εκστρατεία του οργανισμού.   

   Το ίδρυμα υποστηρίζει το Ευρωπαϊκό Ογκολογικό Ινστιτούτο και το Καρδιολογικό Κέντρο του Μοντζίνο στη συγκέντρωση χρημάτων για την υποστήριξη των προσπαθειών πρόληψης του καρκίνου, της ιατρικής εκπαίδευσης και της έρευνας.   

   Ο πρόεδρος του οίκου Moncler, Ρέμο Ρουφίνι, ο διευθύνων σύμβουλος του Valentino, Στέφανο Σάσι και ο διευθυντής δημιουργικού του ιταλικού οίκου, Πιερπάολο Πιτσόλι είναι μεταξύ των 60 προσωπικοτήτων – από τη μόδα, τον κινηματογράφο, το θέατρο, την τέχνη, το σχεδιασμό, τη γαστρονομία και τον αθλητισμό που επιστρατεύτηκαν για την εκστρατεία και πόζαραν στον φακό του Τζιοβάνι Γκάστελ υπό την καλλιτεχνική διεύθυνση του Λούκα Στοπίνι, πρώην καλλιτεχνικού διευθυντή του Vogue Italia.   

   Οι ασπρόμαυρες εικόνες περιλαμβάνουν πορτρέτα του προέδρου του Ιταλικού Επιμελητηρίου Μόδας, Κάρλο Καπάζα και του επίτιμου προέδρου του, Μπέπε Μοντενέζε.

      Στην εκστρατεία συμμετέχουν επίσης ο σχεδιαστής Ρομπέρτο Καβάλι, η δημοσιογράφος μόδας, Άννα Ντέλο Ρούσο, ο πρόεδρος της Kartell, Κλαούντι Λούτι, οι αρχιτέκτονες Φάμπιο Νοβέμπρε και Μασιμιλιάνο Λοκατέλι και ο σεφ Νταβίντε Ολντάνι.   

   Στην εκστρατεία κεντρικό ρόλο έχουν συνεχίζοντας το έργο της εκλιπούσας διευθύντριας της ιταλικής Vogue, Φράνκα Σοτσάνι, η οποία ήταν πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου του IEO το 2013 ο γιος της, σκηνοθέτης Φραντσέσκο Καροτσίνι και η αδερφή της, γκαλερίστα, Κάρλα Σοτσάνι.   

   Κάθε πορτραίτο συνοδεύεται από την αξίωση «Lo chiedo anche a te !,» ή (Ζητώ και από εσένα επίσης!) ως ανοιχτή πρόσκληση για δωρεά με στόχο την υποστήριξη της έρευνας στους τομείς της ογκολογίας και καρδιαγγειακών νοσημάτων των ινστιτούτων.   

   Το 2017 το Ίδρυμα χρηματοδότησε 54 υποτροφίες και 36 ερευνητικά προγράμματα.   

   Στις 11 Δεκεμβρίου θα διοργανωθεί φιλανθρωπικό γκαλά στο Teatro Vetra στο Μιλάνο για την οικονομική ενίσχυση των ΙΕΟ-CCM.

Read previous post:
Σε άνοδο η Seat και το Νοέμβριο και με πωλήσεις που ξεπέρασαν τις συνολικές πωλήσεις του 2017

Η Seat βρίσκεται ένα βήμα μακριά από την επίτευξη του υψηλότερου όγκου πωλήσεων στην 68χρονη ιστορία της.

Close