Συντηρητικός είναι αυτός που πιστεύει ότι τίποτε δεν πρέπει να γίνεται για πρώτη φορά. Thomas Fuller, 1608-1661, Άγγλος στοχαστής

Προσωρινοί πίνακες για 4.000 ωφελούμενους σε πρόγραμμα ΟΑΕΔ

11 Ιανουάριος, 2017

Aναρτήθηκε σήμερα, Τετάρτη, από τον ΟΑΕΔ ο προσωρινός πίνακας κατάταξης μακροχρόνια ανέργων για 4.000 θέσεις εργασίας του «Ειδικού Προγράμματος απασχόλησης μακροχρόνια ανέργων στο δημόσιο τομέα της υγείας», καθώς και ο πίνακας αποκλεισμένων για το ίδιο πρόγραμμα.

Ο πίνακας περιλαμβάνει τους ωφελούμενους εγγεγραμμένους στα μητρώα ανέργων του ΟΑΕΔ από 18 ετών και άνω, που θα εργαστούν για 12 μήνες με πλήρη απασχόληση και ασφάλιση στους φορείς υποδοχής, όπως έχουν καθοριστεί βάσει της δημόσιας πρόσκλησης.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερωθούν για την ηλεκτρονική τους αίτηση και τη μοριοδότηση τους από το μητρώο τους μέσω του e-Services IIS στην καρτέλα της αντίστοιχης αίτησης τους και από τους πίνακες κατάταξης με τον αριθμό πρωτοκόλλου της αίτησης τους και σε περίπτωση αποκλεισμού τους, για το λόγο που αποκλείστηκαν, από τον πίνακα αποκλεισμένων.

Οι πίνακες έχουν αναρτηθεί στο site του ΟΑΕΔ, ενώ τυχόν αιτιολογημένες ενστάσεις μπορούν να υποβληθούν από την Πέμπτη 12 Ιανουαρίου από τις 10 το πρωί μέχρι τη Δευτέρα 16 Ιανουαρίου στις 12 το μεσημέρι αποκλειστικά με ηλεκτρονικό τρόπο μέσω της διαδυκτιακής πύλης του Οργανισμού.

Περισσότερα στη κατηγορία Ειδήσεις
Κυπριακό: 28,2% η πρόταση του Αναστασιάδη στους Τουρκοκύπριους

Η ελληνοκυπριακή πλευρά κατέθεσε χάρτη στις συνομιλίες της Γενεύης με τον οποίο προτείνει το υπό τουρκοκυπριακή διοίκηση τμήμα να είναι...

Close