Η δύναμη μιας κυβέρνησης είναι αντιστρόφως ανάλογη με το βάρος των φόρων. Emile de Girardin, 1802-1881, Γάλλος διανοούμενος.

Πετράκης: «Είναι πολιτική του σωματείου και δική μου, οι Ελληνες παίκτες»

24 Σεπτέμβριος, 2017

Για την ήττα της ομάδας του, την πρώτη φέτος μίλησε στην αίθουσα συνεντεύξεων της Τούμπας, ο τεχνικός του ΠΑΣ Γιάννης Πετράκης. Αναλυτικά ο προπονητής της ομάδας των Ιωαννίνων δήλωσε: «Γνωρίζαμε ότι η δουλειά μας θα είναι πολύ δύσκολη, απέναντι σε μια ομάδα με πάθος και πολλή ποιότητα. Προσπαθήσαμε να περιορίσουμε τον ΠΑΟΚ και σε ένα κομμάτι πιστεύω τα πήγαμε καλά, αν και δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες. Δεν είμαι ευχαριστημένος επιθετικά γιατί δεν κάναμε κάποια πράγματα που είχαμε σχεδιάσει. Ο ΠΑΟΚ κέρδισε δίκαια και κοιτάζουμε το επόμενο παιχνίδι».

Για την ικανότητα του ΠΑΟΚ στο ψηλό παιχνίδι:«Γνωρίζαμε, ότι ο Πρίγιοβιτς έχει την ικανότητα. Ο δικό μας ο στόπερ κέρδισε κατά κράτος τις μονομαχίες για μεγάλο διάστημα. Η φάση του δοκαριού μπορεί να συμβεί μέσα στο παιχνίδι, ενώ στη φάση του γκολ ο αμυντικός μας ήταν απών. Η ικανότητα του Πρίγιοβιτς είναι μεγάλο αβαντάζ για τον ΠΑΟΚ».

Για την επιλογή της ομάδας να στηρίζεται κυρίως σε Έλληνες παίκτες:«Πάντα υπάρχουν φθηνοί παίκτες, Έλληνες και ξενοί. Είναι πολιτική του σωματείου και δική μου. Θέλω να τους δίνω ευκαιρίες, αρκεί να μπορούν. Αυτά τα παιδιά το αξίζουν».

Για το που μπορεί να φτάσει ο ΠΑΣ Γιάννινα:«Πρέπει να είμαστε ρεαλιστές. Ένας παίκτης του ΠΑΟΚ πιθανώς να αξίζει δύο φορές το μπάτζετ το δικό μας. Εμπιστευόμαστε τα παιδιά που έχουμε, είμαστε μια ομάδα που μπορεί να κάνει σπουδαία πράγματα, αλλά υπάρχουν κι άλλες ομάδες με τους ίδιους στόχους. Χρειάζεται μάχη Όλα έχουν σχέση με τα οικονομικά και με το τι επενδύεις. Εμείς χάσαμε 14 παίκτες ενδεκαδάτους και πλέον βάλαμε στην ομάδα παιδιά που είτε ήταν ρολίστες ή ήταν εκτός ομάδας. Τους προσαρμόσαμε σταδικά και πλέον οι παίκτες μας από ρολίστες έγιναν πρωταγωνιστές. Είμαι περήφανος για αυτούς».

Για τον ΠΑΟΚ και τις διαφορές από πέρυσι είπε: «Αυτή την στιγμή ο ΠΑΟΚ έχει πολύ μεγάλη ποιότητα. Από μόνο του δεν αρκεί, χρειάζεται υπομονή»

Read previous post:
Τέταρτη θητεία για την Άνγκελα Μέρκελ

Τέταρτη θητεία για την καγκελάριο της Γερμανίας, Άνγκελα Μέρκελ δείχνουν τα exit poll των γερμανικών εκλογών.

Close