Η κυκλοφορία της εμπιστοσύνης είναι προτιμότερη από την κυκλοφορία του χρήματος. James Madison, 1751-1863, Αμερικανός πρόεδρος [1809-1817]

Περισσότερο από μία ώρα η συνάντηση Τσίπρα – Τζολί

17 Μάρτιος, 2016

Περισσότερο από μία ώρα διήρκεσε η συνάντηση του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα με την πρέσβειρα της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ Αντζελίνα Τζολί η οποία βρίσκεται στην Αθήνα.

Ο πρωθυπουργός υποδεχόμενος την Αντζελίνα Τζολί στο Μέγαρο Μαξίμου αναφέρθηκε στην προσφυγική κρίση, υπογραμμίζοντας την δύσκολη κατάσταση που έχει διαμορφωθεί ειδικά στα βόρεια σύνορα της Ελλάδας.

«Η κατάσταση είναι πολύ δύσκολη ειδικά στα βόρεια σύνορα. Γνωρίζω ότι επισκεφθήκατε τα κέντρα υποδοχής στον Πειραιά. Η κατάσταση εκεί είναι καλύτερη. Έχουμε 30.000 ανθρώπους που έχουν παγιδευτεί στην ελληνική ενδοχώρα λόγω ενεργειών χωρών της βαλκανικής οδού», ανέφερε ο Αλέξης Τσίπρας.

Νωρίτερα η ηθοποιός βρέθηκε στο πλευρό των προσφύγων που έχουν βρει προσωρινό καταφύγιο στο λιμάνι του Πειραιά, αλλά και στον Ελαιώνα.

Περισσότερα στη κατηγορία Επιλογές
«Ο πόλεμος στη Συρία θα διαρκέσει ακόμα πολύ»

Ο Γερμανός πολιτικός επιστήμονας Μίχαελ Λίντερς εκτιμά πως ο πόλεμος στη Συρία θα διαρκέσει ακόμα πολύ διότι είναι πολύ διαφορετικά...

Close