Το μεγαλύτερο λάθος, που μπορείς να κάνεις στη ζωή σου, είναι να φοβάσαι συνεχώς ότι θα κάνεις λάθος. Elbert Hubbard, 1856-1915, Αμερικανός συγγραφέας

Περιφερειακή οδό διαφυγής σε περίπτωση ατυχήματος στο Πέραμα χρηματοδοτεί η Περιφέρεια Αττικής

17 Μάιος, 2018

Την κατασκευή της οδού Αρεοπόλεως στον Δήμο Περάματος, εξασφάλισαν, με την υπογραφή Προγραμματικής Σύμβασης, η περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου και ο δήμαρχος Περάματος, Γιάννης Λαγουδάκης.

Το έργο, προϋπολογισμού 1,3 εκατομμυρίων ευρώ, χρηματοδοτείται από ίδιους πόρους της Περιφέρειας και αφορά σε μια περιφερειακή οδό του ‘Ανω Περάματος, η οποία συνδέεται με την Περάματος – Λεωφόρο Σχιστού και αποτελεί τη 2η οδό διαφυγής σε περίπτωση ατυχήματος στην περιοχή, που συγκεντρώνει δεξαμενές καυσίμων. Το έργο περιλαμβάνει παρεμβάσεις σε μήκος περίπου 400 μέτρων με γενικές εκσκαφές και καθαιρέσεις κτισμάτων, κατασκευή τοίχων αντιστήριξης, οδοστρώματος από σκυρόδεμα καθώς και κρασπέδων και πεζοδρομίων.

Στόχος είναι η αναβάθμιση της ποιότητας ζωής και η ασφάλεια των πολιτών, η βελτίωση της λειτουργικότητας του οδικού δικτύου του Δήμου καθώς και τη διευκόλυνση της πρόσβασης σε δομές της περιοχής (όπως ο παιδικός σταθμός Αγίας Παρασκευής).

Read previous post:
Υπ. Εργασίας: Πρόστιμα 112.899 ευρώ, μετά τους ελέγχους του Σώματος Επιθεώρησης Εργασίας

Έλεγχοι σε 646 καταστήματα, με στόχευση σε πολυκαταστήματα και εμπορικά κέντρα, πραγματοποιήθηκαν, την Κυριακή, 6 Μαΐου 2018, στο πλαίσιο εκστρατείας...

Close