Το αληθινό είναι πάντα υπερβολικά απλό. Πρέπει να φτάνεις σ΄αυτό πάντα μέσα από το πολύπλοκο. George Sand, 1804-1876, Γαλλίδα συγγραφέας

Το Penthouse δίνει 1 εκατ. $ για τα βίντεο με τα όργια του Τραμπ στη Μόσχα

11 Ιανουάριος, 2017

Η αποκάλυψη ότι ο νεοεκλεγείς πρόεδρος των ΗΠΑ, το 2013 είχε κάνει όργια στην προεδρική σουίτα του Ritz Carlton Hotel στη Μόσχα, τα οποία μάλιστα είχαν βιντεοσκοπηθεί από τις ρωσικές μυστικές υπηρεσίες, προκαλεί σάλο στις ΗΠΑ αλλά και το πολύ έντονο ενδιαφέρον του περιοδικού Penthouse, το οποίο αποφάσισε να πληρώσει «χρυσό» για να ανακαλύψει αν πρόκειται για αλήθεια ή μια κατασκευασμένη είδηση.

Το αντρικό περιοδικό ανακοίνωσε ότι προσφέρει 1 εκατ. δολάρια για να αποκτήσει τα αποκλειστικά δικαιώματα των επίμαχων βίντεο.

Σύμφωνα με όσα έχουν αποκαλυφθεί από το πρωί της Τετάρτης, ένας ρώσος, πρώην υψηλόβαθμο στέλεχος των μυστικών υπηρεσιών της Μόσχας είχε παγιδεύσει τον Τραμπ μέσω δραστηριοτήτων του στη Μόσχα, σε βαθμό που να μπορεί να τον εκβιάσει. Ανάμεσα σε αυτές τις δραστηριότερες περιλαμβάνονται «έκφυλες σεξουαλικές πράξεις» τις οποίες είτε οργάνωσε είτε κατέγραψαν οι μυστικές υπηρεσίες.

Οπως αναφέρεται, ο Τραμπ είχε νοικιάσει το 2013 την προεδρική σουίτα στο ξενοδοχείο Ritz Carlton στη Μόσχα, στην οποία είχε μείνει ο Μπάρακ Ομπάμα με τη σύζυγο του. Καθώς μισούσε τον Ομπάμα, έκανε όργια με ιερόδουλες, στο ίδιο κρεβάτι που είχε κοιμηθεί το προεδρικό ζεύγος! Το ξενοδοχείο όμως είναι γνωστό πως βρίσκεται υπό διαρκή παρακολούθηση από την FSB  με κάμερες και μικρόφωνα.

Οπως δήλωσε η διευθύνουσα σύμβους της Penthouse Global Media, Κέλι Χόλαντ, η είδηση αυτή έχει προκαλέσει εύλογα τεράστιο ενδιαφέρον στις ΗΠΑ και σε όλο τον κόσμο. Για το λόγο αυτό, το περιοδικό προσφέρει το 1 εκατ. δολάρια σε όποιον δώσει τα αποκλειστικά δικαιώματα των βίντεο.

Περισσότερα στη κατηγορία Ενδιαφέροντα
Σαν Ταινία: Κερδοσκοπία εκ. ευρώ από πυρηνικούς μηχανικούς με hack σε Ρέντσι, Ντράγκι!

Μία υπόθεση που μοιάζει ταινία παρακολουθεί η ιταλική κοινή γνώμη. Πρωταγωνιστές, ο 45χρονος Τζούλιο Οκιονέρο και η 48χρονη αδελφή του...

Close