Όταν η γνώση ενός ανθρώπου δεν είναι σε τάξη, όσο περισσότερη έχει, τόσο μεγαλύτερη θα είναι η σύγχυσή του. Herbert Spencer, 1820-1903, Βρετανός φιλόσοφος.

Πέντε νέα συστήματα βυθιζόμενων κάδων τοποθετούνται άμεσα στην Αγία Παρασκευή

19 Μάρτιος, 2018

Μετά την υπογραφή της σύμβασης μεταξύ του Δήμου Αγίας Παρασκευής και της αναδόχου εταιρείας που αναδείχθηκε με διαγωνισμό, θα τοποθετηθούν πέντε νέα οικολογικά συστήματα βυθιζόμενων κάδων απορριμμάτων σε επιβαρυμένα σημεία της πόλης μας στις οδούς: Αγίου Ιωάννου & Έαρος, Ελευθερίου Βενιζέλου 88, Αγίου Ιωάννου 28, Ειρήνης & Έαρος, Αγίας Τριάδος & Ιουστινιανού.

«Τα αποτελέσματα της λειτουργίας των υφιστάμενων έξι συστημάτων βυθιζόμενων κάδων (τρία στην Κεντρική Πλατεία, δύο στην πλατεία Αι Γιάννη και ένα στο Κοντόπευκο) υπήρξαν πολύ θετικά καθώς εξαφανίστηκαν οι οσμές, αναβαθμίστηκε αισθητικά ο περιβάλλων χώρος και ελαχιστοποιήθηκε συνολικά η όχληση που προκαλούσαν οι παλιοί κάδοι στα προαναφερόμενα σημεία», αναφέρεται σε ανακοίνωση του δήμου.

 

Read previous post:
Η εφορία απέρριψε την προσφορά του Ρονάλντο

Η αντιδικία μεταξύ των ισπανικών φορολογικών αρχών και του Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος ερευνήθηκε για φερόμενη φοροδιαφυγή 14,7 εκατομμυρίων ευρώ,...

Close