Μερικές φορές εύχομαι οι άνθρωποι να έδιναν μεγαλύτερη έμφαση στην τήρηση του νόμου από όση δίνουν στην επιβολή του. Calvin Coolidge, 1872-1933, Αμερικανός πρόεδρος

Πέντε ελληνικές start-ups στο «The Next Web» με τη στήριξη Περιφέρειας Αττικής – ΕΒΕΑ

25 Μάιος, 2018

Στο μεγάλο διεθνές συνέδριο τεχνολογίας The Next Web (TNW) που πραγματοποιήθηκε στο Άμστερνταμ, στις 24 και 25 Μαΐου 2018, μετείχαν καινοτόμες επιχειρηματικές ομάδες από τη Θερμοκοιτίδα Νεοφυών Επιχειρήσεων (Θ.Ε.Α.), στο πλαίσιο της συνεργασίας της Περιφέρειας Αττικής και του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών (ΕΒΕΑ) για τη στήριξη της νεοφυούς επιχειρηματικότητας. Την Περιφέρεια Αττικής εκπροσώπησαν ο Αντιπεριφερειάρχης Ψηφιακής Πολιτικής, Παναγιώτης Αθανασιάδης, η Αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού, Εύη Αποστολάκη και ο Διευθυντής του Περιφερειακού Ταμείου Ανάπτυξης Αττικής, Σωτήρης Νικολαρόπουλος.
Το συνέδριο TNW αποτέλεσε πεδίο ανταλλαγής καλών πρακτικών και ενημέρωσης καθώς και μία μοναδική ευκαιρία για τις πέντε ελληνικές start-ups να προβληθούν και να πραγματοποιήσουν b2b συναντήσεις, σε έναν χώρο που συγκέντρωσε πάνω από 15.000 επισκέπτες, μεταξύ των οποίων, επενδυτές, ΜΜΕ και στελέχη από την τεχνολογική κοινότητα.
Στο περίπτερο της Περιφέρειας Αττικής και του ΕΒΕΑ συμμετείχαν οι start-ups: Nanometrisis, Inagros, Trust & Use, Aqua Weather, Saint Startup.

Read previous post:
Κοντά στους μαθητές ο Βασιλειάδης

Στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Αθλητικού Κέντρου Παλαιού Φαλήρου παρεβρέθηκε ο υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης, όπου παρακολούθησε τις δραστηριότητες...

Close