Πρόσεξε αυτό για το οποίο οι άνθρωποι είναι κυνικοί και συχνά θα ανακαλύψεις αυτό που τους λείπει. George S. Patton, 1885-1945, Αμερικανός στρατηγός, Επικεφαλής Σώματος Στρατού, στην Ευρώπη στον Β’ Παγκόσμιο.

ΠΑΟΚ: Σχεδιασμοί για την απουσία των Πέλκα και Μαουρίσιο

18 Οκτώβριος, 2018

Σχεδιασμούς για την αντικατάσταση των δυο βασικών απόντων του, Πέλκα και Μαουρίσιο, ξεκίνησε σήμερα ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Ραζβάν Λουτσέσκου.

Ο Ρουμάνος έδωσε και σήμερα έμφαση στην τακτική, ενόψει του εκτός έδρας αγώνα με τον Άρη, με το πρόγραμμα σήμερα, να έχει και «οικογενειακό» δίτερμα.

Το οικογενειακό δίτερμα είχε μάλιστα και χαρακτήρα ….οικογενειακής συσπείρωσης αφού πριν από την έναρξη συμφωνήθηκε οι χαμένοι του διπλού, να εκπληρώσουν αντί … στοιχήματος, το πλύσιμο των νικητών, κάτι που και έγινε.

Σε ότι αφορά τους τραυματίες, Πέλκα και Μαουρίσιο, ο πρώτος ξεκίνησε τρέξιμο, ενώ ο δεύτερος έκανε το πρόγραμμα του στο γυμναστήριο.

Σύμφωνα με τις ενδείξεις τρείς παίκτες θα πάρουν τις δυο θέσεις της μεσαίας γραμμής που χηρεύουν. Οι Βέρνμπλουμ, Ελ Καντουρί και Σάκχοφ, θα διεκδικήσουν την δυνατότητα να πλαισιώσουν τον Χοσέ Κάνιας που θεωρείται σίγουρος στο κέντρο του ΠΑΟΚ. Η αυριανή προπόνηση είναι προγραμματισμένη για τις 11:00 στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας.

 

Read previous post:
Ντ. Τουσκ: Πιο κοντά σε μια συμφωνία για το Brexit, χωρίς όμως ακόμα ικανοποιητική προόδο

"Το κλίμα είναι πολύ καλύτερο από το Σάλτσμπουργκ.

Close