Αυτοί που είναι εναντίον της πολιτικής είναι υπέρ της πολιτικής που τους επιβάλλεται - Bertolt Brecht

Πάνω από 35.000 αστυνομικοί έλεγχοι το καλοκαίρι στη Χαλκιδική

22 Σεπτέμβριος, 2017

Το τρίμηνο Ιούνιο-Ιούλιο-Αύγουστο πραγματοποιήθηκαν πάνω από 35.000 στοχευμένοι και συστηματικοί αστυνομικοί έλεγχοι, σε διάφορες τουριστικές και παραλιακές περιοχές της Χαλκιδικής, συνελήφθησαν 586 άτομα και βεβαιώθηκαν 8.286 παραβάσεις για διάφορα αδικήματα

Οι έλεγχοι εστιάζονταν στην παράνομη ελεύθερη κατασκήνωση, στο παρεμπόριο, σε τροχονομικές και άλλες παραβάσεις υγειονομικού χαρακτήρα

 

Oi αστυνομικές επιχειρήσεις,, εστιάζονταν στις παραλιακές περιοχές των Δήμων Αριστοτέλη, Σιθωνίας, Κασσάνδρας, Πολυγύρου και Νέας Προποντίδας Χαλκιδικής.

Σχετικά με το παρεμπόριο, διενεργήθηκαν συνολικά 491 έλεγχοι, συνελήφθησαν 65 άτομα, βεβαιώθηκαν 117 παραβάσεις και κατασχέθηκαν 17.863 είδη παρεμπορίου.

Σχετικά με την παράνομη ελεύθερη κατασκήνωση, διενεργήθηκαν συνολικά 291 έλεγχοι, συνελήφθησαν 57 άτομα και βεβαιώθηκαν 54 παραβάσεις.

Σχετικά με παραβάσεις σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος και ηχορύπανση διενεργήθηκαν συνολικά 2.448 έλεγχοι, συνελήφθησαν 42 άτομα και βεβαιώθηκαν 363 παραβάσεις.

Συνολικά 31.658 τροχονομικοί έλεγχοι διενεργήθηκαν, συνελήφθησαν 69 άτομα και

βεβαιώθηκαν 7.714 παραβάσεις.

Επίσης, συνελήφθησαν 246 άτομα για κλοπές, παραβάσεις περί αλλοδαπών, καταδικαστικές αποφάσεις και για διάφορα άλλα αδικήματα.

 

Read previous post:
Φαλκάο: «Ο Ζαρντίμ ξέρει το ποδόσφαιρο σε βάθος»

Απόλυτα δίκαιη χαρακτήρισε ο Ρανταμέλ Φαλκάο την επιλογή του Λεονάρντο Ζαρντίμ, ανάμεσα στους υποψήφιους για το βραβείο της FIFA «The...

Close