Όποιος διατηρεί την ικανότητα να βλέπει την ομορφιά, δεν γερνάει ποτέ. Franz Kafka, 1883-1924, Τσέχος συγγραφέας

Ουντόβιτσιτς: «Μήνυμα αθλητισμού σε UEFA και Ευρώπη»

14 Σεπτέμβριος, 2018

Ο υπουργός Αθλητισμού της Σερβίας, Βάνια Οντόβιτσιτς, έδωσε εγγυήσεις για την ασφάλεια των φίλων της Νάπολι που θα φτάσουν στο Βελιγράδι, ενόψει του αγώνα με τον Ερυθρό Αστέρα στο Champions League, προγραμματισμένος να διεξαχθεί στις 18 Σεπτεμβρίου στη πρωτεύουσα της Σερβίας.
 
Αναφερόμενος στις ειδήσεις που δημοσιεύονται στον ιταλικό Τύπο, όπου οι φίλοι του Ερυθρού Αστέρα αναφέρονται μεταξύ των πιο βίαιων στην Ευρώπη, με αναφορές στο παρελθόν με το μυθικό «Αρκάν», ο υπουργός υποστήριξε ότι οι φίλοι της Νάπολι θα βρουν μια φιλόξενη υποδοχή στο Βελιγράδι και υποδειγματική, και ότι δεν θα υπάρξουν επεισόδια.

«Ο Αρκάν και οι άνδρες του αποτελούν το παρελθόν. Όποιοι θα έρθουν στο Βελιγράδι θα καλωσοριστούν φιλικά. Θέλουμε να στείλουμε μήνυμα αθλητισμού στην UEFA και σε ολόκληρη την Ευρώπη. Είμαι βέβαιος ότι θα βιώσουν απόλυτη ασφάλεια», δήλωσε ο Ουντόβιτσιτς, στο παρελθόν πρωταθλητής υδατοσφαίρισης, έχοντας αγωνιστεί στη Νάπολη με την Ποζίλιπο.

Read previous post:
Σχεδόν ο μισός πληθυσμός στην Ελλάδα, πάνω από 5,3 εκ. άτομα, χρησιμοποιεί facebook

Σε Γερμανία, Ιταλία, Ηνωμένο Βασίλειο, Κύπρο και Βουλγαρία οι πολίτες είναι συνδεδεμένοι με το Face Book Page τουλάχιστον μίας ελληνικής...

Close