Κάθε αλήθεια περνάει από τρία στάδια. Πρώτα γελοιοποιείται. Μετά βρίσκει σφοδρή αντίθεση. Και στο τέλος θεωρείται αυτονόητη. Arthur Schopenhauer, 1788-1860, Γερμανός φιλόσοφος

Όχημα παρασύρει πεζούς κοντά σε τέμενος στο Β. Λονδίνο

19 Ιούνιος, 2017

Η αστυνομία του Λονδίνου διερευνά ένα επεισόδιο τραυματισμού αρκετών ατόμων από ένα όχημα το οποίο έπεσε πάνω σε πεζούς κοντά σε τέμενος στο Βόρειο Λονδίνο και την οδό Seven Sisters.

Η αστυνομία επιβεβαίωσε ότι έλαβε κλήση αργά το βράδυ για επεισόδιο με όχημα όπου υπάρχουν αρκετοί τραυματίες και ότι έχει συλλάβει ένα άτομο.

Σύμφωνα με ανάρτηση στο Twitter του Μουσουλμανικού Συμβουλίου της Βρετανίας, ο οδηγός ενός μικρού φορτηγού (βαν) παρέσυρε πιστούς κοντά στο πάρκο και σε κτίριο που έχει σχέση με το τέμενος.

Οι πληροφορίες από τα τοπικά μέσα είναι συγκεχυμένες, με μία εφημερίδα να αναφέρει την πιθανότητα δύο νεκρών, άλλους να αναφέρουν ότι από το όχημα βγήκε άτομο που μαχαίρωσε κάποιον, και άλλοι να αναφέρουν ότι οι τραυματίες είναι 10 και οι 3 τουλάχιστον σοβαρά.

Read previous post:
Κουλούρια Θεσσαλονίκης θρεπτικά με λίγες θερμίδες

Προετοιμασία: 15΄,  Ψήσιμο: 20΄ Υλικά για 6 μεσαία κουλούρια: 50γρ γιαούρτι 2% στραγγιστό Μισό κουτ. γλυκού σόδα  Μιάμιση κουτ. σούπας...

Close