Η οικονομική ευημερία από τον πόλεμο είναι σαν την ευημερία που φέρνει ένας σεισμός ή ένας λιμός - “Ludwig von Mises (1881-1973), Ιταλός οικονομολόγος)

Όταν ένας ρινόκερος θέλει … χάδια (Vid)

18 Μάρτιος, 2017

Βρισκόμαστε στη Νότια Αφρική κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων του ντοκιμαντέρ «Disunity» για την λαθροθηρία των ρινόκερων. Ο κάμεραμαν Garth De Bruno Austin έζησε μια πολύ περίεργη και ιδιαίτερη στιγμή όταν ένας άγριος θηλυκός ρινόκερος τον πλησίασε ζητώντας τίποτα παραπάνω από ένα απλό χάδι στην κοιλιά.

 Η τρυφερή στιγμή καταγράφηκε σε ένα σύντομο βίντεο μερικών δευτερολέπτων και κάνει το γύρω του διαδικτύου. Όπως λέει ο Austin:

Αν ένας ρινόκερος έρθει προς το μέρος σου ενώ τον βιντεοσκοπείς και θέλει μερικά χάδια, το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να τον χαϊδέψεις, κάνοντάς το μάλιστα σαν να εξαρτάται η ζωή σου από αυτό. Ευτυχώς δεν πείραξε την κάμερά μου. Μην το δοκιμάσετε αυτό με έναν πραγματικά άγριο ρινόκερο γιατί μπορεί να καταλήξετε νεκροί. Προς ενημέρωσή σας, δεν πλησίασα εγώ το ζώο, ήταν αποκλειστικά δική της απόφαση να έρθει σε μένα και να μου επιτρέψει να μπω στον προσωπικό της χώρο και να την αγγίξω. Μόλις χόρτασε χάδια, απομακρύνθηκε μόνη της και συνέχισε να βόσκει.

 

 

Read previous post:
Νεκρός από σφαίρα ο «Θεοδόσης», η φώκια-μασκότ της Ίου

Ο «Θεοδόσης» είναι νεκρός. Κάποιος ή κάποιοι θεώρησαν ότι είναι σωστό να κάνουν σκοποβολή πάνω του. Αποτέλεσμα; Να βρεθεί σήμερα...

Close