Η κυκλοφορία της εμπιστοσύνης είναι προτιμότερη από την κυκλοφορία του χρήματος. James Madison, 1751-1863, Αμερικανός πρόεδρος [1809-1817]

Οριακά προλαβαίνει τον αγώνα με την Έστερσουντ ο Πέλκας

21 Αύγουστος, 2017

    Οριακά φαίνεται πως θα προλάβει τον αγώνα της Πέμπτης στο Έστερσουντ της Σουηδίας ο Δημήτρης Πέλκας, ο οποίος σήμερα προπονήθηκε σε χαλαρούς ρυθμούς, με την ελπίδα αύριο να τους αυξήσει και την Τετάρτη να συμπεριληφθεί στην αποστολή του ΠΑΟΚ που θα ταξιδέψει στην πόλη της κεντρικής Σουηδίας.

    Οι ποδοσφαιριστές του «Δικεφάλου» προπονήθηκαν σήμερα, με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει αποκατάσταση και αποφόρτιση για όσους αγωνίστηκαν ως βασικοί στη Λιβαδειά και εντατική δουλειά στη φυσική κατάσταση και στην κυκλοφορία της μπάλας, μέσα από μια σειρά ασκήσεων υψηλής έντασης.

    Ο -επίσης τραυματίας- Ντόριαν Λεβέκ ακολούθησε μέρος της προπόνησης, με αρκετές προοπτικές  να προλάβει και αυτός τον αγώνα της Πέμπτης με την Έστερσουντ στη Σουηδία.
   

Σε ό,τι αφορά τον Χοσέ Κάνιας, ο οποίος ανέβασε ρυθμούς στο πρόγραμμα επανένταξης που ακολούθησε, από αύριο θα ανεβάσει ακόμα περισσότερο ρυθμούς και την Παρασκευή υπολογίζεται ότι θα συμμετέχει κανονικά στις προπονήσεις, κάτι που σημαίνει πως είναι εκτός για τον αγώνα ρεβάνς του Εuropa League. Αύριο ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 19:00 στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας και το πρωί της Τετάρτης θα αναχωρήσει με πτήση τσάρτερ για το Έστερσουντ.

Περισσότερα στη κατηγορία Ρεπορτάζ
Πλούσιο το συναυλιακό πρόγραμμα της 82ης ΔΕΘ

Πλούσιο είναι και το φετινό συναυλιακό πρόγραμμα της 82ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης (ΔΕΘ) με πολύ γνωστά ονόματα της ελληνικής μουσικής...

Close