Αυτό που παίρνεις όταν πετυχαίνεις το στόχο σου δεν είναι τόσο σημαντικό όσο αυτό που γίνεσαι όταν πετυχαίνεις το στόχο σου. - Henry David Thoreau, Αμερικανός συγγραφέας, 1817-1862

Ομιλίες και περιοδείες του υποψήφιου δημάρχου Αθηναίων, Ν. Σοφιανού

15 Απρίλιος, 2019

Σε συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε στην ‘Ανω Κυψέλη, μίλησε ο υποψήφιος δήμαρχος της Αθήνας, Νίκος Σοφιανός, και μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ. Στη συγκέντρωση μίλησε και η Λίλα Καφαντάρη, υποψήφια ευρωβουλευτής του ΚΚΕ.  
 «Αυτά τα χρόνια ο δήμος Αθήνας πληρώνει 45 εκατ. ευρώ λιγότερα για μισθούς, αφού έχουν σφαγιαστεί οι μισθοί των δημοτικών υπαλλήλων και έχει συρρικνωθεί δραματικά το προσωπικό του». Τα δημοτικά τέλη παραμένουν ίδια από το 2011 και «τα μεγάλα επιχειρηματικά συμφέροντα των ξενοδόχων, των επιχειρηματιών που δραστηριοποιούνται στην πλατφόρμα βραχυχρόνιων μισθώσεων, των διαφημιστικών εταιρειών και άλλων μεγάλων επιχειρήσεων που λειτουργούν στην Αθήνα χρωστούν εκατομμύρια ευρώ στον δήμο» υποστήριξε ο κ. Σοφιανός καταγγέλλοντας ότι «ο δήμος δεν τους ενοχλεί, δεν προσανατολίζει τις οικονομικές υπηρεσίες του στην πίεση για την είσπραξη αυτών των ποσών. Και αυτά τα χρήματα λείπουν από την πόλη. Γιατί τα σχολεία και οι υποδομές της πόλης ρημάζουν, γιατί η καθαριότητα στις γειτονιές είναι προβληματική, γιατί οι υπηρεσίες του δήμου έχουν συρρικνωθεί». 
Επίσης, ο υποψήφιος δήμαρχος είχε συναντήσεις  με το Σωματείο Εργατών Τελετών «‘Αγιοι Θεόδωροι», ενώ επισκέφτηκε τη Δημοτική υπηρεσία Α’ Κοιμητηρίου στο Μετς και συζήτησε με τους εργαζόμενους καθώς και τα 21ο & 165ο Δημοτικά Σχολεία. 

Read previous post:
Στις εκδηλώσεις για την 25η Μαρτίου στην Αστόρια ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ, Γ. Πατούλης

Στις εκδηλώσεις για την 25η Μαρτίου της ελληνικής ομογένειας στην Αστόρια της Νέας Υόρκης, παρέστη το Σαββατοκύριακο, ο πρόεδρος της...

Close