Η κυκλοφορία της εμπιστοσύνης είναι προτιμότερη από την κυκλοφορία του χρήματος. James Madison, 1751-1863, Αμερικανός πρόεδρος [1809-1817]

«Όλοι πλην Τουρκίας ψήφισαν υπέρ της νατοϊκής παρουσίας στο Αιγαίο»

16 Φεβρουάριος, 2017

Σημαντική εθνική επιτυχία» χαρακτήρισε ο Έλληνας Υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος την απόφαση του Συμβουλίου Υπουργών Άμυνας των χωρών μελών του ΝΑΤΟ για τη συνέχιση της επιχείρησης SΝΜG-2 στο Αιγαίο, παρά τις διαφωνίες της Τουρκίας.

Συγκεκριμένα, μετά την ολοκλήρωση των εργασιών της διήμερης Υπουργικής Συνόδου του ΝΑΤΟ στις Βρυξέλλες, Έλληνας Υπουργός δήλωσε πως η απόλυτη πλειοψηφία των Υπ. Άμυνας, με εξαίρεση την Τουρκία, δέχθηκε ότι η επιχείρηση αυτή είναι επιτυχημένη.

«Η ανακοπή των προσφυγικών ροών, με την παρουσία των πλοίων του ΝΑΤΟ, θα συνεχιστεί όσο υπάρχουν ακόμα υποψήφιοι παράνομοι μετανάστες ή και πρόσφυγες από την άλλη πλευρά του Αιγαίου, οι οποίοι θέλουν να περάσουν προς την Ευρώπη», σημείωσε ο Π. Καμμένος.

Τόνισε μάλιστα ότι κατά τη συνεδρίαση έθεσε το θέμα των 15.000 προσφύγων, αλλά και μεταναστών, που βρίσκονται στα ελληνικά νησιά, ζητώντας την επιτάχυνση των διαδικασιών και την παραμονή των δυνάμεων.

Σύμφωνα με τον Έλληνα Υπουργό, η θέση αυτή έγινε αποδεκτή από το Συμβούλιο Υπουργών.

Περισσότερα στη κατηγορία Ειδήσεις
Αποφυλακίστηκε με περιοριστικούς όρους ο Μουσσάς

Με περιοριστικούς όρους αποφυλακίζεται ο Παν. Μουσσάς, ο οποίος κατηγορείται ότι φέρεται να μετείχε σε υπόθεση κυκλώματος εκβιαστών. Στον 50χρονο...

Close