Πρόσεξε αυτό για το οποίο οι άνθρωποι είναι κυνικοί και συχνά θα ανακαλύψεις αυτό που τους λείπει. George S. Patton, 1885-1945, Αμερικανός στρατηγός, Επικεφαλής Σώματος Στρατού, στην Ευρώπη στον Β’ Παγκόσμιο.

«Όλοι πλην Τουρκίας ψήφισαν υπέρ της νατοϊκής παρουσίας στο Αιγαίο»

16 Φεβρουάριος, 2017

Σημαντική εθνική επιτυχία» χαρακτήρισε ο Έλληνας Υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος την απόφαση του Συμβουλίου Υπουργών Άμυνας των χωρών μελών του ΝΑΤΟ για τη συνέχιση της επιχείρησης SΝΜG-2 στο Αιγαίο, παρά τις διαφωνίες της Τουρκίας.

Συγκεκριμένα, μετά την ολοκλήρωση των εργασιών της διήμερης Υπουργικής Συνόδου του ΝΑΤΟ στις Βρυξέλλες, Έλληνας Υπουργός δήλωσε πως η απόλυτη πλειοψηφία των Υπ. Άμυνας, με εξαίρεση την Τουρκία, δέχθηκε ότι η επιχείρηση αυτή είναι επιτυχημένη.

«Η ανακοπή των προσφυγικών ροών, με την παρουσία των πλοίων του ΝΑΤΟ, θα συνεχιστεί όσο υπάρχουν ακόμα υποψήφιοι παράνομοι μετανάστες ή και πρόσφυγες από την άλλη πλευρά του Αιγαίου, οι οποίοι θέλουν να περάσουν προς την Ευρώπη», σημείωσε ο Π. Καμμένος.

Τόνισε μάλιστα ότι κατά τη συνεδρίαση έθεσε το θέμα των 15.000 προσφύγων, αλλά και μεταναστών, που βρίσκονται στα ελληνικά νησιά, ζητώντας την επιτάχυνση των διαδικασιών και την παραμονή των δυνάμεων.

Σύμφωνα με τον Έλληνα Υπουργό, η θέση αυτή έγινε αποδεκτή από το Συμβούλιο Υπουργών.

Read previous post:
Πρόστιμο 88.814 ευρώ στη ΝΕΟΣΕΤ από την Επ. Ανταγωνισμού

Πρόστιμο, συνολικού ύψους 88.814 ευρώ, επέβαλε στη ΝΕΟΣΕΤ η Επιτροπή Ανταγωνισμού, σχετικά με παραβάσεις της εταιρείας κατά το διάστημα 2000...

Close