H ελεημοσύνη ανυψώθηκε σε μεγάλη αρετή εξ αιτίας του χαμηλού επιπέδου της εντιμότητας των ανθρώπων. Σααντί, 1210-1292, Πέρσης ποιητής

Τοπικά Νέα

Γ. Καμίνης: Άστοχη και υπερβολική η συνέχιση των κινητοποιήσεων

Ιούν 27, 2017

Άστοχη και υπερβολική» χαρακτηρίζει ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης την απόφαση της ΠΟΕ-ΟΤΑ για συνέχιση των κινητοποιήσεων και καλεί τους εργαζόμενους να επιστρέψουν στα καθήκοντά τους, γιατί όπως τονίζει σε ανακοίνωσή του, «μόνο έτσι θα υπηρετήσουν την αποστολή τους και δε θα έρθουν αντιμέτωποι με την κοινωνία».

ΝΔ: Η κυβέρνηση υπεύθυνη για την χαοτική κατάσταση

Ιούν 27, 2017

   "Η Νέα Δημοκρατία έχει εκφράσει ξεκάθαρη θέση με τη δήλωση του προέδρου της, για την ανάγκη να σταματήσουν άμεσα οι κινητοποιήσεις και να αντιμετωπιστεί το σοβαρό πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί με την αποκομιδή των σκουπιδιών που ταλαιπωρεί και επιβαρύνει τους πολίτες", επισημαίνει σε ανακοίνωση της η Πειραιώς και επιρρίπτει τις

ΠΟΕ-ΟΤΑ: Η κυβέρνηση με την πρότασή της προσπαθεί να κερδίσει χρόνο

Ιούν 27, 2017

Τους λόγους για τους οποίους αποφάσισε τη συνέχιση των κινητοποιήσεών της αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΠΟΕ-ΟΤΑ.

Στ. Καλαφάτης: Να απαλλαγεί η Θεσσαλονίκη από την πιο ανεπαρκή διοίκηση της μεταπολίτευσης

Ιούν 27, 2017

«Δίνουμε τη μάχη μας αυτά τα τρία χρόνια και με το ίδιο πάθος και το ίδιο σθένος θα συνεχίσουμε να το πράττουμε και τα επόμενα δύο.

Π. Σκουρλέτης: ΝΔ και ΔΑΚΕ υπεύθυνες για τα σκουπίδια στους δρόμους

Ιούν 27, 2017

«Η απόφαση για τη συνέχιση της κινητοποίησης είναι μια λάθος απόφαση, αλλά οφείλουμε να πούμε ότι υπάρχουν συγκεκριμένες ευθύνες για τη σημερινή απόφαση της ΠΟΕ ΟΤΑ.

Συνεργασία υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης – ΚΕΔΕ για τα αδέσποτα

Ιούν 27, 2017

Η βελτίωση της νομοθεσίας για την προστασία και τη διαχείριση των αδέσποτων ζώων συντροφιάς, θα είναι το αντικείμενο της κοινής ομάδας εργασίας, που συμφώνησαν να συγκροτήσουν το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και η Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας( ΚΕΔΕ), στη συνάντηση που είχαν σήμερα.

Συνέχιση των κινητοποιήσεων αποφάσισε η ΠΟΕ-ΟΤΑ

Ιούν 27, 2017

Τη συνέχιση των κινητοποιήσεων στην καθαριότητα των δήμων αποφάσισε η Εκτελεστική Επιτροπή της ΠΟΕ-ΟΤΑ, καθώς δεν την ικανοποίησε η νέα βελτιωμένη πρόταση του πρωθυπουργού κατά τη συνάντησή τους, σήμερα το πρωί, στο Μέγαρο Μαξίμου.

Γεροβασίλη: Βαθιά ιδεολογική η συζήτηση για την αποκομιδή των απορριμμάτων

Ιούν 27, 2017

«Συζήτηση βαθιά ιδεολογική» χαρακτήρισε την συζήτηση στην Ολομέλεια επί της τροπολογίας για τους συμβασιούχους καθαριότητας στους ΟΤΑ, η υπουργός Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Όλγα Γεροβασίλη, κατηγορώντας την αντιπολίτευση ότι αντιμετωπίζει μεγάλα ζητήματα πολιτικής κατά πως την συμφέρει.

Π. Σκουρλέτης σε ΝΔ: Θέλετε να παραδώσετε τη διαχείριση απορριμμάτων σε κερδοσκοπικά συμφέροντα

Ιούν 27, 2017

Με την διαβεβαίωση ότι η ρύθμιση του υπουργείου για τον διαγωνισμό των συμβασιούχων στην καθαριότητα των ΟΤΑ είναι σύμφωνη με το Σύνταγμα, το Ελεγκτικό Συνεδρίου και ταυτοχρόνως είναι κοινωνικά αποδεκτή, ο Πάνος Σκουρλέτης, προέβη σε βελτιωτικές αλλαγές, μετά την συνάντηση της ΠΟΕ - ΟΤΑ με τον πρωθυπουργό.

Μαξίμου: Το σχέδιο της ΝΔ είναι να αναλάβουν ιδιώτες την αποκομιδή των απορριμμάτων

Ιούν 27, 2017

Για «πλήρη ταύτιση» με επιχειρηματικά συμφέροντα κατηγορεί τη Νέα Δημοκρατία το Γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού, λέγοντας ότι το σχέδιο της είναι να αναλάβουν ιδιώτες την αποκομιδή των απορριμμάτων, με αφορμή τη στάση του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης στο θέμα των σκουπιδιών.

Κλιματιζόμενοι χώροι στους δήμους Πειραιά και Κορυδαλλού λόγω καύσωνα

Ιούν 27, 2017

Κλιματιζόμενους χώρους, για την ανακούφιση των ευπαθών ομάδων από τη ζέστη, θέτουν σε λειτουργία οι Δήμοι Πειραιά και Κορυδαλλού, ενόψει του καύσωνα που αναμένεται τις επόμενες μέρες, καθώς όπως έχουν προειδοποιήσει οι μετεωρολόγοι, η θερμοκρασία θα ξεπεράσουν τους 40 βαθμούς.

Τις προτάσεις του πρωθυπουργού εξετάζει αυτή την ώρα η ΠΟΕ-ΟΤΑ

Ιούν 27, 2017

Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτή την ώρα η συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΠΟΕ-ΟΤΑ, προκειμένου να καθορίσει την περαιτέρω στάση της σχετικά με τις κινητοποιήσεις, μετά και τις δεσμεύσεις που έλαβαν οι συνδικαλιστές από τον πρωθυπουργό, κατά την πρωινή συνάντηση στο Μέγαρο Μαξίμου.

Οι λέσχες φιλίας του δήμου Αθηναίων, καταφύγια δροσιάς από αύριο

Ιούν 27, 2017

Ο Ιούνιος φεύγει με υψηλές θερμοκρασίες κι ο Ιούλιος μπαίνει με έναν μίνι καύσωνα, καθώς την πρώτη και δεύτερη μέρα του Ιουλίου, η θερμοκρασία θα φτάσει και 43 βαθμούς Κελσίου.

«Γαλάζια σημαία» για την παραλία «Μαύρου Μόλου» Κισσάμου

Ιούν 27, 2017

Υψώθηκε το πρωί στην παραλία «Μαύρος Μόλος» Κισσάμου η πρώτη από τις συνολικά τέσσερις «γαλάζιες σημαίες» που δόθηκαν στην περιοχή από την Ελληνική Εταιρία Προστασίας της Φύσης.

Απέκλεισαν εκ νέου το αμαξοστάσιο του δήμου Ηρακλείου οι συμβασιούχοι

Ιούν 27, 2017

Λίγες μόνο ώρες διήρκεσε η επιχείρηση αποκομιδής των απορριμμάτων από τους δρόμους του Ηρακλείου, μετά την απόφαση, που πάρθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας, στο γραφείο του εισαγγελέα Εφετών Ανατολικής Κρήτης, για την άρση του αποκλεισμού του αμαξοστασίου του δήμου Ηρακλείου από τους συμβασιούχους εργαζόμενους.

Οι τέσσερις άξονες της πρότασης του πρωθυπουργού προς την ΠΟΕ-ΟΤΑ

Ιούν 27, 2017

Πρόταση τεσσάρων σημείων κατέθεσε ο πρωθυπουργός κατά τη συνάντησή του στο Μέγαρο Μαξίμου με τους εκπροσώπους της ΠΟΕ-ΟΤΑ, στην οποία συμμετείχε και ο υπουργός Εσωτερικών Πάνος Σκουρλέτης.

Νέα μονάδα διαχείρισης απορριμμάτων στη Ζάκυνθο

Ιούν 27, 2017

Τη χρηματοδότηση του έργου ολοκληρωμένης διαχείρισης απορριμμάτων στη Ζάκυνθο, συνολικής δημόσιας δαπάνης 18,6 εκατ.

Ανάπλαση παιδικής χαράς στον Δήμο Μεγαρέων για την ασφάλεια των παιδιών

Ιούν 27, 2017

Την υλοποίηση του έργου με αντικείμενο την «Ανάπλαση κεντρικής παιδικής χαράς Νο 1 στη Δημοτική Κοινότητα Νέας Περάμου» εξασφάλισαν η Περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου και ο Δήμαρχος Μεγαρέων, Γρηγόρης Σταμούλης, με την υπογραφή της σχετικής Προγραμματικής Σύμβασης.

Στα ψυγεία της Χαλκιδικής το παγωτό «Κασσάνδρα»

Ιούν 27, 2017

Ένα νέο προϊόν με υπογραφή Χαλκιδικής και γεύση... από ελληνικό καλοκαίρι βρίσκεται από σήμερα στα ψυγεία γνωστής εταιρείας παγωτού.