Οι άνθρωποι είναι περισσότερο επιρρεπείς στο να εκδικούνται χτυπήματα παρά να ανταποδίδουν καλοσύνη. - Thomas Fuller, 1608-1661, Άγγλος στοχαστής

Τοπικά Νέα

Εγκρίθηκε από το δημοτικό συμβούλιο Θεσσαλονίκης το καλλιτεχνικό πρόγραμμα των 52ων «Δημητρίων»

Αυγ 21, 2017

Στην έγκριση του καλλιτεχνικού προγράμματος των "52ων Δημητρίων" προχώρησε το δημοτικό συμβούλιο του δήμου Θεσσαλονίκης.

Οι εξελίξεις στον ΟΑΣΘ στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Θεσσαλονίκης

Αυγ 21, 2017

"Εκφράζω δημόσια την ανησυχία μας να μην καθυστερήσει άλλο η διαδικασία του ελεγκτικού μηχανισμού στον ΟΑΣΘ και την ελπίδα μας πως θα λειτουργεί καλύτερα ο Οργανισμός απ' ό,τι λειτουργούσε πριν", δήλωσε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης, με αφορμή τις εξελίξεις στις αστικές συγκοινωνίες της πόλης.

Γ. Μπουτάρης: Βαρέθηκα να λέω πως δεν πρέπει να κλείνει η πόλη στη διάρκεια της ΔΕΘ

Αυγ 21, 2017

Τα εγκαίνια της 82ης ΔΕΘ και τα μέτρα που θα ληφθούν στη Θεσσαλονίκη, λόγω της παρουσίας του πρωθυπουργού και των αρχηγών των κομμάτων της αντιπολίτευσης, βρέθηκαν στο επίκεντρο της σημερινής συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου.

Την ένταξη στο ΕΣΠΑ του νέου Αρχαιολογικού Μουσείου Χανίων, προϋπολογισμού 3,3 εκ. ευρώ, υπέγραψε ο Περιφεριάρχης Κρήτης

Αυγ 21, 2017

Την ένταξη στο ΕΣΠΑ (ΕΠ Κρήτη 2014-2020) του έργου «Οργάνωση μόνιμης έκθεσης νέου Αρχαιολογικού Μουσείου Χανίων και εξοπλισμός αποθηκών» υπέγραψε σήμερα ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης.

Συνάντηση Περιφερειάρχη Κρήτης – Γ.Γρ. Υποδομών για τα μεγάλα αναπτυξιακά έργα της Κρήτης

Αυγ 21, 2017

Τα  μεγάλα αναπτυξιακά έργα της Κρήτης με έμφαση τον Βόρειο Οδικό 'Αξονα (BOAK) και το νέο αεροδρόμιο Καστελίου βρέθηκαν σήμερα στο επίκεντρο συνάντησης που είχαν στο Ηράκλειο ο γενικός γραμματέας Υποδομών, Γιώργος Δέδες και ο περιφερειάρχης Σταύρος Αρναουτάκης.

Ο διαρκής Πολιτισμός των βουνών – θέμα ημερίδας στο δήμο Βόρειων Τζουμέρκων

Αυγ 21, 2017

Oι «κτηνοτρόφοι των Τζουμέρκων και ο διαρκής πολιτισμός των βουνών», θα βρεθούν αύριο στο επίκεντρο σημαντικής ημερίδας, που πραγματοποιεί ο Δήμος Βορείων Τζουμέρκων, σε συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Ηπείρου, στο Συνεδριακό Κέντρο Πραμάντων.

Σε εξέλιξη πυρκαγιά στην ευρύτερη περιοχή Ρυτό Κορινθίας

Αυγ 21, 2017

Σε εξέλιξη βρίσκεται η πυρκαγιά που ξέσπασε στην ευρύτερη περιοχή περιοχή Ρυτό Κορινθίας και απείλησε προς στιγμή τον οικισμό Άνω Αλμυρή.

Ενισχύσεις 730.000 ευρώ στους δήμους για έργα υποδομής

Αυγ 21, 2017

Εκτακτες οικονομικές ενισχύσεις, ύψους 300.

Συνάντηση δημάρχου Χανίων – εκπροσώπου UNHCR για το πρόγραμμα στέγασης προσφύγων

Αυγ 21, 2017

  Συνάντηση με τον εκπρόσωπο της Ύπατης Αρμοστείας του Ο.Η.Ε.

Τις διαδικασίες διαβούλευσεις με τους δημότες για το Τεχνικό Πρόγραμμα 2018 ξεκινά ο δήμος Νεάπολης-Συκεών

Αυγ 21, 2017

Τις διαδικασίες για την κατάρτιση του Τεχνικού Προγράμματος για το 2018 ξεκινά ο δήμος Νεάπολης-Συκεών, καλώντας φορείς, συλλόγους, σωματεία και πολίτες στις συνεδριάσεις των Τοπικών Συμβουλίων των τεσσάρων Δημοτικών Ενοτήτων, στην πορεία προς τη συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής Διαβούλευσης.

Ενίσχυση 230.000 ευρώ από το ΥΠΕΣ στο Δήμο Ωρωπού για έργα υποδομής

Αυγ 21, 2017

Στο πλαίσιο των δεσμεύσεων της κυβέρνησης, στην από 17 Αυγούστου 2017 ευρεία συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στο υπουργείο Εσωτερικών, για την υλοποίηση των μέτρων με σκοπό την προστασία των πολιτών και του δάσους στις πυρόπληκτες περιοχές της Ανατολικής Αττικής, ο υπουργός Εσωτερικών Πάνος Σκουρλέτης  ανταποκρίθηκε άμεσα στο αίτημα του δημάρχου Ωρωπού

Σηματοδότες έξω από το Πολυτεχνείο τοποθετεί ο Δήμος Χανίων

Αυγ 21, 2017

Στην τοποθέτηση φωτεινών σηματοδοτών σε σημείο του δρόμου όπου είναι η είσοδος του Πολυτεχνείου και που πρόσφατα έχασαν τη ζωή τους δύο νέοι όταν παρασύρθηκαν από ΙΧ αυτοκίνητο, προχωρά ο Δήμος Χανίων.

Διήμερη εθελοντική αιμοδοσία διοργανώνει ο Δήμος Νεάπολης-Συκεών

Αυγ 21, 2017

Το καλοκαίρι ο αριθμός των αιμοδοτών μειώνεται, χειρουργεία αναβάλλονται και ασθενείς αγωνιούν οι ανάγκες σε αίμα αυξάνονται ( αύξηση τροχαίων ατυχημάτων.

Δωρεάν καρδιολογικοί και γυναικολογικοί έλεγχοι από τον Δήμο Πύργου

Αυγ 21, 2017

Δωρεάν προληπτικούς καρδιολογικούς και γυναικολογικούς ελέγχους (τεστ ΠΑΠ και μαστογραφίες) προτίθεται να διοργανώσει το Τμήμα Προστασίας και Προαγωγής της Δημόσιας Υγείας του Δήμου Πύργου.

Ανακαίνιση σχολικών αθλητικών εγκαταστάσεων της Ν. Σμύρνης από την Περιφέρεια Αττικής

Αυγ 21, 2017

 Τη διαμόρφωση και ανακαίνιση των αθλητικών εγκαταστάσεων στους αύλειους χώρους 11 σχολικών συγκροτημάτων στη Νέα Σμύρνη, προϋπολογισμού 241.

Άρχισαν οι αιτήσεις για ρύθμιση οφειλών προς τους δήμους

Αυγ 21, 2017

Ρύθμιση οφειλών προς τους Δήμους, με δυνατότητα έως και 100 δόσεων και απαλλαγή ακόμα και του συνόλου των προσαυξήσεων, έχουν από σήμερα οφειλέτες, κατ΄ εφαρμογή του νόμου 4483 του υπουργείου Εσωτερικών.

Έργα αγροτικής οδοποιίας, ύψους 3,2 εκατ. ευρώ, δρομολογεί η Περιφέρεια Στ. Ελλάδας

Αυγ 21, 2017

 Εκδόθηκε από την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας η πρόσκληση υποβολής προτάσεων για το πρόγραμμα "Στήριξη για επενδύσεις σε υποδομές που συνδέονται με την ανάπτυξη, τον εκσυγχρονισμό ή την προσαρμογή της γεωργίας και της δασοκομίας".

Πέθανε η δημοτική σύμβουλος Ηρακλείου Αττικής, Μ. Ζούνη

Αυγ 21, 2017

Έφυγε από τη ζωή, μετά από άνιση μάχη με την επάρατο νόσο, η δημοτική σύμβουλος Ηρακλείου Αττικής, Μαίρη Ζούνη.

Από 2 έως 9 Σεπτεμβρίου οι Γιορτές Παλιάς Ξάνθης – Όλο το πρόγραμμα

Αυγ 21, 2017

Το Κέντρο Πολιτισμού Δήμου Ξάνθης διοργανώνει για ακόμη μία χρονιά τις Γιορτές Παλιάς Ξάνθης οι οποίες θα διεξαχθούν από τις 2 έως τις 9 Σεπτεμβρίου.

Η Ζάκυνθος εορτάζει τον Άγιο Διονύσιο παρουσία υψηλών προσκεκλημένων

Αυγ 21, 2017

Παρουσία του Οικουμενικού Πατριάρχη Βαρθολομαίου και του Πρόεδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο, η Ζάκυνθος θα τιμήσει φέτος τη συμπλήρωση 300 ετών από την ημέρα της μετακομιδής του ιερού λειψάνου του Αγίου Διονυσίου από τα Στροφάδια.