Οι άνθρωποι ήταν πιο ευτυχισμένοι κατά τη διάρκεια της γερμανικής κατοχής, όταν κάθε στιγμή διέτρεχαν τον κίνδυνο να σκοτωθούν και έπρεπε να παίρνουν συνεχώς αποφάσεις ζωής και θανάτου - Ζαν-Πωλ Σαρτρ

Επιχειρηματικά Νέα

Εθνική Τράπεζα: Στηρίζουμε συστηματικά την καινοτόμο επιχειρηματικότητα

Μαΐ 24, 2018

Η Εθνική Τράπεζα στηρίζει συστηματικά την καινοτόμο επιχειρηματικότητα, τόσο μέσα από τον Διαγωνισμό Καινοτομίας & Τεχνολογίας, όσο και μέσα από το ολοκληρωμένο πρόγραμμα στήριξης νεοφυών επιχειρήσεων «NBG Business Seeds, τόνισε σήμερα ο πρόεδρος της Τράπεζας, Κώστας Μιχαηλίδης, στη διάρκεια εκδήλωσης για τη βραάβευση των νικητών του 8ου Διαγωνισμού "Καινοτομίας &

ΜΕΒΓΑΛ: Ανάπτυξη μέσω νέων προϊόντων και επενδύσεων

Μαΐ 24, 2018

Νέο στραγγιστό γιαούρτι τοποθετεί στην αγορά η βορειοελλαδίτικη γαλακτοβιομηχανία ΜΕΒΓΑΛ με στόχο τον τριπλασιασμό των πωλήσεων της συγκεκριμένης κατηγορίας σε ορίζοντα τριετίας.

AEGEAN: Μείωση ζημιών το α’ τρίμηνο του 2018

Μαΐ 24, 2018

Μείωση ζημιών και αύξηση εσόδων ανακοίνωσε η AEGEAN για το πρώτο τρίμηνο του 2018.

Απροετοίμαστες οι ΜμΕ αλλά και οι καταναλωτές για την εφαρμογή του νέου κανονισμού GDPR

Μαΐ 24, 2018

Απροετοίμαστες είναι οι ελληνικές μικρομεσαίες επιχειρήσεις για την εφαρμογή του νέου Κανονισμού GDPR, που ξεκινάει σε δύο μέρες, ενώ και οι καταναλωτές από την πλευρά τους είναι ανήσυχοι σχετικά με τη διαχείριση των προσωπικών τους στοιχείων.

ΜΕΒΓΑΛ: Επένδυση ύψους 5,3 εκατ. ευρώ

Μαΐ 24, 2018

Μία σημαντική επένδυση που αφορά στο τμήμα παραγωγής γιαούρτης, ολοκλήρωσε πρόσφατα η ΜΕΒΓΑΛ, στις εγκαταστάσεις της στα Κουφάλια Θεσσαλονίκης.

ΔΕΗ: Πράσινο φως στην πώληση λιγνιτικών μονάδων

Μαΐ 24, 2018

Εγκρίθηκε από το ΔΣ της ΔΕΗ η απόσχιση των λιγνιτικών μονάδων Μεγαλόπολης και Φλώρινας καθώς και η πρόκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος της ΔΕΗ για την προκήρυξη ανοιχτού, διεθνούς, πλειοδοτικού διαγωνισμού για την πώλησή τους.

Αύξηση 14,2% κατέγραψε ο ενοποιημένος κύκλος εργασιών της ElvalHalcor, το Α’ τρίμηνο

Μαΐ 24, 2018

 Αύξηση κατά 14,2% κατέγραψε ο ενοποιημένος κύκλος εργασιών της ElvalHalcor, το πρώτο τρίμηνο του 2018 και ανήλθε στα 528,2 εκατ.

Μέχρι τις 25 Ιουνίου, παρατείνεται η προθεσμία υποβολής αιτήσεων για τον διαγωνισμό Disrupt Greece

Μαΐ 23, 2018

Για δεύτερη χρονιά, διεξάγεται εφέτος ο μεγάλος διαγωνισμός καινοτομίας Disrupt Greece και αναμένεται να οδηγήσει τις ομάδες που θα διακριθούν, σε ένα μεγάλο event, στις 25 Σεπτεμβρίου, στο Μουσείο Μπενάκη.

Στη σωστή κατεύθυνση το αναπτυξιακό σχέδιο, δηλώνει ο επιχειρηματικός κόσμος

Μαΐ 23, 2018

Στη σωστή κατεύθυνση κινείται, σε γενικές γραμμές, το αναπτυξιακό σχέδιο της κυβέρνησης, σύμφωνα με τον επιχειρηματικό κόσμο αν και επισημαίνεται ότι δεν υπάρχει ένα συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα εφαρμογής, αλλά ούτε και οι αναγκαίες τεχνικές επεξηγήσεις για να κριθεί η δυνατότητα εφαρμογής και στην πράξη.

Έως τις 31 Μαΐου, η προθεσμία υποβολής αιτήσεων για το Envolve Award Greece 2018

Μαΐ 23, 2018

Η διαδικασία υποβολής αιτήσεων για το Envolve Award Greece 2018 (πρώην Ελληνικό Βραβείο Επιχειρηματικότητας) συνεχίζεται, με λιγότερο από 10 ημέρες να απομένουν έως την καταληκτική ημερομηνία.

Πρωτοβουλία του QualityNet Foundation για τη βιώσιμη ανάπτυξη

Μαΐ 23, 2018

Τη νέα πρωτοβουλία που αναπτύσσει το QualityNet Foundation και αφορά στη συμμετοχή της εκπαιδευτικής κοινότητας στον διάλογο για τη βιώσιμη ανάπτυξη, παρουσίασε η Χρυσούλα Εξάρχου, αντιπρόεδρος του οργανισμού, στο πλαίσιο ενημερωτικής εκδήλωσης.

ΠΣΕ: Ενισχύονται τα ελληνικά προϊόντα στις ευρωπαϊκές αγορές

Μαΐ 23, 2018

Με τη δυναμική της περσινής χρονιάς, όπου κατεγράφη νέο ρεκόρ εξωστρέφειας συνεχίζουν να κινούνται και στο πρώτο τρίμηνο του 2018 οι ελληνικές εξαγωγές, εκτιμά ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Εξαγωγέων.

Τηλεπικοινωνιακό έργο για ΕΛΠΕ από Forthnet

Μαΐ 23, 2018

Η Forthnet, αξιοποιώντας το σύγχρονο ιδιόκτητο δίκτυο οπτικών ινών της, σχεδίασε και υλοποίησε με επιτυχία το σημαντικό και τεχνολογικά σύνθετο έργο, που στοχεύει στην αποτελεσματικότερη λειτουργία και επικοινωνία όλων των κεντρικών εγκαταστάσεων των Ελληνικών Πετρελαίων (ΕΛΠΕ) στην Ελλάδα, την Κύπρο και τα Βαλκάνια.

Fourlis: Αύξηση πωλήσεων 8% το Α’ τρίμηνο 2018

Μαΐ 23, 2018

Πωλήσεις 96,2 εκατ. ευρώ παρουσίασε ο όμιλος Fourlis, το πρώτο τρίμηνο του 2018, έναντι 89,1 εκατ.

Autohellas: Αύξηση τζίρου 53,7% το 2017

Μαΐ 23, 2018

Τα οικονομικά αποτελέσματα του πρώτου τριμήνου του 2018 ανακοίνωσε η Autohellas, καταγράφοντας αύξηση 53,7% στον κύκλο εργασιών σε ενοποιημένο επίπεδο, ο οποίος ανήλθε στα 96,9 εκατ.

«Manager of the Year» ο Οδ. Αθανασίου

Μαΐ 23, 2018

Ο Οδυσσέας Αθανασίου, διευθύνων σύμβουλος της LAMDA Development AE, ανακηρύχθηκε από την Ελληνική Εταιρία Διοικήσεως Επιχειρήσεων (ΕΕΔΕ) Manager of the Year 2017, στη 16η τελετή απονομής που πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Περιστύλιο του Ζαππείου.

Στον έλεγχο της UNIPAK Ελλάς Α.Ε. περνά η ΠΑΚΟ

Μαΐ 23, 2018

Στον έλεγχο της UNIPAK Ελλάς Α.Ε.

Σε αναβάθμιση του αξιόχρεου της Alpha Bank και της Eurobank προχώρησε ο οίκος Moody’s

Μαΐ 22, 2018

Ο οίκος πιστοληπτικής αξιολόγησης Moody's αναβάθμισε σήμερα το μακροχρόνιο αξιόχρεο των καταθέσεων και του μη εξασφαλισμένου χρέους υψηλής διαβάθμισης χρέους της Alpha Bank και της Eurobank σε Caa2 από Caa3.

ΗΠΕΙΡΟΣ ΑΕΒΕ: Πέντε νέες διακρίσεις για την ποιότητα και τη γεύσητων προϊόντων της

Μαΐ 22, 2018

 Μέσα στο τελευταίο δίμηνο, η ΗΠΕΙΡΟΣ ΑΕΒΕ απέσπασε πέντε, συνολικά, διακρίσεις από το Διεθνές Ινστιτούτο Ποιότητας Monde Selection και στα Superior Taste Awards, του iTQi  - Διεθνές Ινστιτούτο Γεύσης & Ποιότητας.

Όμιλος Ανδρομέδα: Κέρδη 10,8 εκ. ευρώ το 2017

Μαΐ 22, 2018

Σε 10,8 εκατ. ευρώ ανήλθαν το 2017 τα καθαρά κέρδη μετά από φόρους του Ομίλου Ανδρομέδα, υπερδιπλάσια σε σύγκριση με κέρδη  6,5 εκατ.