Οι υψηλές θέσεις είναι όπως οι πυραμίδες. Δύο ειδών ζώα μπορούν να ανέβουν στην κορυφή, ερπετά και αετοί.~Αλβέρτος Αϊνστάιν | (Φυσικός ) | 1879-1955

Επιχειρηματικά Νέα

Job Center στην Ελλάδα από την British American Tobacco Hellas

Οκτ 19, 2017

Μέσα στους πρώτους μήνες λειτουργίας του Job Center της British American Tobacco Hellas, περίπου 40 άνθρωποι βρήκαν εργασία στηριζόμενοι από το πρόγραμμα του πρώτου ολοκληρωμένου Κέντρου Επανένταξης στην εργασία που λειτουργεί με βάση διεθνή πρότυπα από τις αρχές του χρόνου στην Αθήνα και αποτελεί ένα νέο εργαλείο στη μάχη κατά

Σύμβαση Intrakat με το ΜΤΣ για την εκμίσθωση κτηρίου στην Αθήνα

Οκτ 19, 2017

Σύμβαση υπεγράφη μεταξύ της Intrakat και του Μετοχικού Ταμείου Στρατού για την εκμίσθωση του κτηρίου επί της οδού Κολοκοτρώνη 3-5 στην Αθήνα.

Επένδυση 3,2 εκατ. ευρώ στη Σίνδο από την Ολυμπιακή Ζυθοποιία

Οκτ 19, 2017

Παρά το γεγονός ότι η ελληνική αγορά της μπύρας συνεχίζει να συρρικνώνεται, η Ολυμπιακή Ζυθοποιία ΑΕ - ανήκει στον δανέζικο όμιλο της Carlsberg, από τους μεγαλύτερους στην παγκόσμια αγορά - συνεχίζει κανονικά την υλοποίηση του επενδυτικού της προγράμματος.

Όμιλος ΟΤΕ: 43.000 χλμ δικτύων οπτικών ινών σε όλη την Ελλάδα

Οκτ 18, 2017

Το μεγαλύτερο δίκτυο οπτικών ινών στην Ελλάδα, με συνολικό μήκος διαδρομής 43.000 χιλιόμετρα, διαθέτει η COSMOTE, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του Ομίλου ΟΤΕ.«Υλοποιούμε το μεγαλύτερης έκτασης έργο αναβάθμισης τηλεπικοινωνιακών υποδομών των τελευταίων δεκαετιών, τοποθετώντας οπτικές ίνες σε όλη την Ελλάδα. Χρόνια τώρα, επενδύουμε σε δίκτυα οπτικών ινών ως απαραίτητη

Διάκριση της ΜΥΛΟΙ ΛΟΥΛΗ στα «Βραβεία ΕΒΕΑ 2017» 

Οκτ 17, 2017

Για την προσήλωση στην παράδοση και στην επιχειρηματική αριστεία, βραβεύτηκε η ΜΥΛΟΙ ΛΟΥΛΗ ΑΕ στα «Βραβεία ΕΒΕΑ 2017».

Νέο κατάστημα ΕΝΑ FOOD CASH & CARRY στην Λάρισα

Οκτ 17, 2017

Το πρώτο κατάστημα της ΕΝΑ FOOD CASH & CARRY στη Λάρισα είναι πραγματικότητα και ανοίγει τις πόρτες του επαγγελματίες μαζικής εστίασης και λιανικής πώλησης της περιοχής.

Σύμβαση της Intrasoft International με το υπουργείο Οικονομικών της Δανίας

Οκτ 16, 2017

Την υπογραφή σύμβασης με το υπουργείο Οικονομικών της Δανίας ανακοίνωσε η Intrasoft International.

Αν δεν ενισχυθούν οι ιδιωτικές επενδύσεις η ανάπτυξη θα παραμείνει υποτονική

Οκτ 16, 2017

Η βελτίωση του οικονομικού κλίματος, ιδίως από τον Μάιο του 2017 και μετά, αποτυπώνεται ήδη σε αρκετά μεγέθη της οικονομίας, όπως στην άνοδο της βιομηχανικής παραγωγής, των εξαγωγών και των λιανικών πωλήσεων, ενώ η ιδιαίτερα καλή πορεία του τουρισμού έχει συμβάλει στην αύξηση της απασχόλησης και της συνολικής ζήτησης στην

Με θετικό απολογισμό το 2016 για την Beiersdorf Hellas

Οκτ 16, 2017

Η Beiersdorf Hellas ανακοίνωσε τα επίσημα αποτελέσματα για το οικονομικό έτος 2016, σημειώνοντας αύξηση στις πωλήσεις παρά  το δύσκολο οικονομικό πλαίσιο στο οποίο δραστηριοποιείται.

ΟΣΕ – Rail Cargo: Σύμβαση «σταθμός» για τον Ελληνικό Σιδηρόδρομο

Οκτ 16, 2017

Σε  υπογραφή της σύμβασης με την Rail Cargo - Goldair για την κυκλοφορία των εμπορευματικών τρένων της στο δίκτυό του προχώρησε την Παρασκευή 13/10/2017 ο ΟΣΕ, ανοίγοντας νέα σελίδα για τον Ελληνικό Σιδηρόδρομο.

Στρατηγικοί κακοπληρωτές δανείων στην πλατφόρμα ηλεκτρονικών πλειστηριασμών

Οκτ 16, 2017

Χαρακτηριστικές περιπτώσεις στρατηγικών κακοπληρωτών που διαθέτουν και σημαντικά εισοδήματα και ικανά περιουσιακά στοιχεία και μπορούν να εξυπηρετήσουν το δάνειο τους, αλλά συνειδητά δεν το κάνουν, επιλέγουν οι τράπεζες να εισάγουν στην πλατφόρμα ηλεκτρονικών πλειστηριασμών που εκτιμάται ότι θα ξεκινήσουν στα τέλη του επόμενου μήνα.

Cyber Defense for Management Oι κρίσιμες «72ώρες» – Είστε έτοιμοι;

Οκτ 16, 2017

Τι αλλάζει μετά τις 25 Μαΐου 2018 στον χώρο των επιχειρήσεων;Ο νέος Κοινοτικός Κανονισμός Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων (GDPR) τίθεται σε πλήρη εφαρμογή.

Enterprise Greece: Τιμώμενη χώρα η Ελλάδα στη Summer Fancy Food Show 2018

Οκτ 13, 2017

Τιμώμενη χώρα στην σημαντικότερη και μεγαλύτερη αμερικανικών έκθεση τροφίμων και ποτών, τη Summer Fancy Food Show, που θα γίνει τον Ιούνιο το 2018 στη Νέα Υόρκη των  ΗΠΑ θα είναι η Ελλάδα.

«Σούπερ μάρκετ» οι λαϊκές αγορές

Οκτ 13, 2017

«Ανάσα» δίνει στους μικρούς παραγωγούς γαλακτοκομικών και τυροκομικών προϊόντων η ρύθμιση στο νομοσχέδιο για το υπαίθριο εμπόριο που έφερε στη Βουλή το υπουργείο Οικονομίας και Ανάπτυξης για την πώληση των προϊόντων τους στις λαϊκές αγορές.

«Το πρώτο παραγόμενο στην Ελλάδα βιταμινούχο νερό»

Οκτ 13, 2017

O αριθμός επτά συμβολίζει, σε παγκόσμιο επίπεδο, την τελειότητα, την ασφάλεια και την ηρεμία.

«Με την εγγύηση της ΕΚΟ και στο πετρέλαιο θέρμανσης»

Οκτ 13, 2017

Ο Όμιλος ΕΛΠΕ, όπως ανακοίνωσε, μέσω της θυγατρικής του ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΥΣΙΜΑ ΟΡΥΚΤΕΛΑΙΑ ΑΒΕΕ  διασφαλίζει και εφέτος για τον  Έλληνα καταναλωτή την καλύτερη σχέση ποιότητας και τιμής στο πετρέλαιο θέρμανσης, η διάθεση του οποίου ξεκινά σήμερα Παρασκευή, 13 Οκτωβρίου.

ΣΕΒ: Στα σκαριά η ανάκαμψη της οικονομίας

Οκτ 13, 2017

«Η ανάκαμψη της ελληνικής οικονομίας βρίσκεται πλέον στα σκαριά.

ΕΛΠΕ: Από το τίμημα εξαρτάται η πώληση ΔΕΣΦΑ

Οκτ 13, 2017

«Πρέπει να εκτιμήσουμε τις κυρίαρχες τάσεις στην αγορά σήμερα και θα περιμέναμε να πετύχουμε τίμημα αντίστοιχο της προηγούμενης συμφωνίας» όπως ανέφερε ο αναπληρωτής διευθύνων σύμβουλος των ΕΛΠΕ, Ανδρέας Σιάμισιης, σε συνέντευξή του στο Reuters.

Οικονομική βελτίωση «βλέπουν» οι επιχειρήσεις

Οκτ 13, 2017

Νέα θεαματική βελτίωση των προσδοκιών των συμβούλων μάνατζμεντ για την πορεία της ελληνικής οικονομίας το επόμενο δωδεκάμηνο κατεγράφη το τρίτο τρίμηνο του 2017.

Δημιουργία παντοπωλείων «ΘΕΣγάλα συν» από τον Συνεταιρισμό ΘΕΣγάλα

Οκτ 13, 2017

Στη δημιουργία παντοπωλείων με προϊόντα συνεταιρισμών και τοπικών παραγωγών με την επωνυμία «ΘΕΣγάλα συν» προχωρά ο συνεταιρισμός ΘΕΣγάλα.