H ελεημοσύνη ανυψώθηκε σε μεγάλη αρετή εξ αιτίας του χαμηλού επιπέδου της εντιμότητας των ανθρώπων. Σααντί, 1210-1292, Πέρσης ποιητής

Επιχειρηματικά Νέα

Συναντήσεις με επενδυτές και εκπροσώπους τραπεζών στη Βρετανία

Ιούν 27, 2017

Στις προτεραιότητες της ελληνικής κυβέρνησης για την προώθηση των επενδύσεων και γενικότερα του επιχειρηματικού κλίματος, αναφέρθηκε ο υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης, Δημήτρης Παπαδημητρίου στις συναντήσεις που είχε κατά την επίσημη επίσκεψή του στη Βρετανία που ολοκληρώνεται σήμερα.

Με 7 smartphones εγκαινιάζει την παρουσία της στην Ελλάδα η γαλλική Wiko

Ιούν 27, 2017

  Την παρουσία της στην Ελλάδα με ένα χαρτοφυλάκιο επτά «έξυπνα τηλέφωνα» εγκαινιάζει η γαλλική εταιρεία Wiko.

Επιβράβευση φοιτητών με γευστικές και υγιεινές «αναζητήσεις»

Ιούν 27, 2017

    Ένα λειτουργικό ρόφημα αβοκάντου και ορού στραγγιστού γιαουρτιού, ένα ελληνικό γιαούρτι 2% χωρίς λακτόζη με μαστίχα και ένα σνακ από ελληνικές πράσινες ελιές με τραγανή επικάλυψη ήταν τα τρία τρόφιμα που βραβεύτηκαν στον 7ο Εθνικό Διαγωνισμό Οικολογικών-Καινοτόμων Προϊόντων Διατροφής ECOTROPHELIA 2017, κατά τη διάρκεια ειδικής εκδήλωσης που πραγματοποίησε σήμερα

Αντετονκούμπο και Aegean συνεργάζονται για την προβολή της χώρας

Ιούν 27, 2017

Τις δυνάμεις τους ενώνουν η Aegean και ο Γιάννης Αντετονκούμπο σε μια καμπάνια στόχος της οποίας είναι η γνωριμία στο ευρύ κοινό στοιχείων της χώρας μας, από χωριά και έθιμα έως γαστριμαργικές απολαύσεις που δεν είναι ιδιαιτέρως γνωστές.

Συνάντηση Δραγασάκη με αντιπροσωπεία της ΕΤΕπ

Ιούν 27, 2017

Συνάντηση με αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Επενδύσεων (ΕΤΕπ), υπό τον αντιπρόεδρό της, Τζόναθαν Τέιλορ (JonathanTaylor), είχε σήμερα, ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Γιάννης Δραγασάκης.

Μεταξύ των κορυφαίων πανελλαδικά βρίσκεται ο Απολογισμός Εταιρικής Υπευθυνότητας

Ιούν 27, 2017

Μεταξύ των κορυφαίων πανελλαδικά βρίσκεται ο Απολογισμός Εταιρικής Υπευθυνότητας της Interamerican, σύμφωνα με το έργο αξιολόγησης των Απολογισμών Εταιρικής Υπευθυνότητας, που ολοκλήρωσε και δημοσίευσε το Εργαστήριο Επιχειρησιακής Περιβαλλοντικής Πολιτικής και Διαχείρισης (ΕΕΠΠΔ) του Πανεπιστημίου Αιγαίου.

Στις 11 Ιουλίου η απόφαση για την εξαγορά της ΜΕΒΓΑΛ

Ιούν 27, 2017

Την Τρίτη 11 Ιουλίου 2017, θα συνεδριάσει η ολομέλεια της Επιτροπής Ανταγωνισμού, για να εξετάσει, κατόπιν σχετικής εισήγησης, εάν η απόκτηση κοινού ελέγχου της Μεβγάλ από τη Δέλτα Τρόφιμα και μέλη της οικογένειας Χατζάκου «συμβιβάζεται με τις απαιτήσεις λειτουργίας του ανταγωνισμού στις επηρεαζόμενες αγορές και πρέπει, για το λόγο αυτό,

Συνάντηση ΤΑΙΠΕΔ με τους επενδυτές του ΟΛΘ

Ιούν 27, 2017

Εθιμοτυπική συνάντηση είχε η διοίκηση του ΤΑΙΠΕΔ με εκπροσώπους της ένωσης των εταιρειών «Deutsche Invest Equity Partners GmbH», «Belterra Investments Ltd.

Νέα διοίκηση στον αγωγό ΤΑΡ

Ιούν 27, 2017

Νέος πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του αγωγού ΤΑΡ ανέλαβαν από σήμερα οι Walter Peeraer και Luca Schieppati, αντίστοιχα, προερχόμενοι και οι δύο από μεγάλες ευρωπαϊκές εταιρίες διαχείρισης δικτύων φυσικού αερίου.

Αύξηση μετοχικού κεφαλαίου αποφάσισε η συνέλευση των μετόχων

Ιούν 27, 2017

    «Το 2016 υπήρξε σίγουρα μια δύσκολη χρονιά όπως και για όλο τον επιχειρηματικό κόσμο, όμως σε αυτό το δυσχερές περιβάλλον συνεχίσαμε με ικανοποιητικό ρυθμό την υλοποίηση της στρατηγικής και διατηρήσαμε τα οικονομικά μεγέθη μας» ανέφερε ο Πέτρος Σουρέτης, Διευθύνων Σύμβουλος της Intrakat, στην ομιλία του στο πλαίαιο της ετήσιας

Στα ψυγεία της Χαλκιδικής το παγωτό «Κασσάνδρα»

Ιούν 27, 2017

Ένα νέο προϊόν με υπογραφή Χαλκιδικής και γεύση... από ελληνικό καλοκαίρι βρίσκεται από σήμερα στα ψυγεία γνωστής εταιρείας παγωτού.

Εγκρίθηκε έργο διαχείρισης απορριμμάτων στη Ζάκυνθο

Ιούν 27, 2017

 Τη χρηματοδότηση του έργου ολοκληρωμένης διαχείρισης απορριμμάτων στη Ζάκυνθο, συνολικής δημόσιας δαπάνης 18,6 εκατ.

Την Παρασκευή προσφορές για τα εργοστάσια σε Σερβία

Ιούν 27, 2017

Η Παρασκευή 30/6 ορίστηκε ως η ημερομηνία υποβολής των δεσμευτικών οικονομικών προσφορών στον διαγωνισμό πώλησης των δύο θυγατρικών της Ελληνικής Βιομηχανίας Ζάχαρης ΑΕ στη Σερβία, όπως γνωστοποίησε, μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο πρόεδρος της εταιρείας, Αντώνης Χατζηδιαμαντής, προσθέτοντας ότι το ενδιαφέρον των υποψηφίων «μνηστήρων» διατηρείται αμείωτο και μένει να «το δούμε

Ανάπτυξη με έμφαση στην ποιότητα και τη διαφάνεια

Ιούν 27, 2017

Τη δέσμευσή του για πιστή εφαρμογή Πολιτικών Ποιότητας και Διαφάνειας στο σύνολο των δράσεων που αναπτύσσει, επιβεβαίωσε ο Όμιλος Ιατρικού Αθηνών στην 3η Ετήσια Ημερίδα Εσωτερικών Ελεγκτών, η οποία πραγματοποιήθηκε πρόσφατα στη Θεσσαλονίκη.

Η ολοκλήρωση της αξιολόγησης δημιουργεί προϋποθέσεις επιτάχυνσης της οικονομικής δραστηριότητας

Ιούν 27, 2017

Η ολοκλήρωση της δεύτερης αξιολόγησης δημιουργεί τις προϋποθέσεις για επιτάχυνση της οικονομικής δραστηριότητας στο υπόλοιπο του 2017.

Intralot: Ανανέωση συμφωνίας με λοταρία Οχάιο έως το 2017

Ιούν 27, 2017

O Όμιλος Intralot και η θυγατρική του στις ΗΠΑ Intralot Inc.

Στο στόχαστρο των τραπεζών οι στρατηγικοί κακοπληρωτές

Ιούν 27, 2017

Οι πλειστηριασμοί σε καμιά περίπτωση δεν αφορούν τους συνεργάσιμους και ειλικρινείς δανειολήπτες που πραγματικά αντιμετωπίζουν προβλήματα αποπληρωμής των δανειακών τους υποχρεώσεων, επισημαίνουν με επανειλημμένες δηλώσεις επιτελικά τραπεζικά στελέχη τραπεζών.

Ορατά τα αποτελέσματα του στρατηγικού σχεδιασμού στην Attica Bank

Ιούν 27, 2017

Ορατά είναι ήδη από το πρώτο τρίμηνο της τρέχουσας χρήσης τα αποτελέσματα του στρατηγικού σχεδιασμού της διοίκησης της Attica Bank,  που στοχεύουν στην εξυγίανση, την ανάπτυξη και στο πέρασμα της τράπεζας σε κερδοφόρο τροχιά, με την υιοθέτηση των βασικών αρχών του σύγχρονου μάνατζμεντ, όπως επισημαίνεται σε σημερινή ανακοίνωση της τράπεζας Οι

Στο πλευρό του διασυνοριακού εμπορίου η ΕΤΕπ

Ιούν 27, 2017

Περισσότερες από 300 ελληνικές επιχειρήσεις εκτιμάται ότι θα επωφεληθούν από το πρόγραμμα της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Επενδύσεων (ΕΤΕπ) «Trade Finance 2.

Γερμανικό επενδυτικό ενδιαφέρον σε ΑΠΕ

Ιούν 27, 2017

«Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας και Ενσωμάτωση στο Δίκτυο της Ελλάδας» ήταν το θέμα της Ημερίδας που διοργάνωσε  το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο στην Θεσσαλονίκη, την Τρίτη 20 Ιουνίου 2017, στο Mediterranean Palace Hotel, στα πλαίσια της επίσκεψης γερμανικής επιχειρηματικής αποστολής.