Οι άνθρωποι γενικά αναγνωρίζουν ένα γεγονός σαν αλήθεια μόνο όταν το γεγονός συμφωνεί με αυτά που ήδη πιστεύουν - Andy Rooney

Οι συγκεντρώσεις στη Θεσσαλονίκη σήμερα

9 Νοέμβριος, 2018

Τρεις κινητοποιήσεις έχουν προγραμματιστεί για σήμερα στη Θεσσαλονίκη.

Αυτή την ώρα μέλη της Ομοσπονδίας Εκπαιδευτών Υποψηφίων Οδηγών έχουν πραγματοποιούν ειρηνική διαμαρτυρία στο ΥΜΑΘ και σκοπεύουν να καταθέσουν υπόμνημα για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κλάδος τους.

Συγκέντρωση στο Άγαλμα Βενιζέλου θα πραγματοποιήσουν εκπαιδευτικοί, διαμαρτυρόμενοι όπως αναφέρουν στις ανακοινώσεις τους στην “ υποβάθμιση του δημόσιου σχολείου στα χρόνια των μνημονίων” και με βασικό αίτημα την επιτακτική ανάγκη άμεσων διορισμών μονίμων εκπαιδευτικών. Ενδέχεται να ακολουθήσει πορεία. Παράλληλα 3ωρη στάση εργασίας έχουν προκηρύξει τα Δ.Σ. της ΟΛΜΕ και της ΔΟΕ.

Στις 13:00 έχουν προγραμματίσει 15μελή μαθητικά συμβούλια να πραγματοποιήσουν παράσταση διαμαρτυρίας στα γραφεία των Διευθύνσεων Εκπαίδευσης Ανατολικής και Δυτικής Θεσσαλονίκης.

Read previous post:
Πολλοί τραυματίες από επίθεση με μαχαίρι στη Μελβούρνη

Πολλοί άνθρωποι τραυματίστηκαν κατά τη διάρκεια επίθεσης με μαχαίρι που διαπράχθηκε στη Μελβούρνη, γνωστοποίησε η αυστραλιανή αστυνομία πριν από λίγο.

Close