Σε κάθε εύστοχη πρόταση, ένας κάποιος βαθμός πρέπει να θυσιάζεται υπέρ της καλής διατύπωσης. Samuel Johnson, 1709-1784, Άγγλος συγγραφέας

Οι συγκεντρώσεις στη Θεσσαλονίκη σήμερα

11 Ιούλιος, 2018

Παράσταση διαμαρτυρίας πραγματοποιούν από τις 10:00 μέλη του Σωματείου Συνεργασία Μετόχων ΟΑΣΘ έξω από τα κεντρικά γραφεία του Οργανισμού, στη συμβολή των οδών Μπότσαρη και Παπαναστασίου, για την κρατικοποίηση του ΟΑΣΘ.

Στις 12:30, μέλη του Συντονισμού Συλλογικοτήτων ενάντια στους πλειστηριασμούς έχουν προγραμματίσει συγκέντρωση στη συμβολή των οδών Ερμού και Αριστοτέλους.

Αντιπολεμική συγκέντρωση στο Άγλαμα Βενιζέλου τις 18:30 έχουν προγραμματίσει άτομα της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς και του ευρύτερου αντιεξουσιαστικού χώρου.

Συλλαλητήριο για τη Μακεδονία προγραμματίζεται στις 20.00 στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της «Ακομμάτιστης Αυτοοργάνωσης Ελλήνων Πατριωτών» και της «Ομοσπονδίας Πατριωτικών – Ορθόδοξων Σωματείων» που συνδιοργανώνουν το συλλαλητήριο, ο τόπος συγκέντρωσης είναι ο Λευκός Πύργος, ενώ αναμένεται να ακολουθήσει πορεία στο κέντρο της πόλης.

 

 

Read previous post:
Απελαύνει Ρώσους διπλωμάτες η Αθήνα-Βλέπει προσπάθειες «αλίευσης» πληροφοριών

Την απέλαση δύο Ρώσων διπλωματών και την απαγόρευση εισόδου στην Ελλάδα άλλων δύο για παράνομες ενέργειες κατά της εθνικής ασφάλειας...

Close