Όλα όσα πρέπει να ειπωθούν έχουν ήδη ειπωθεί, αλλά μιας και κανένας δεν ακούει, πρέπει να γυρίζουμε συνεχώς πίσω και να τα λέμε όλα ξανά από την αρχή. Andre Gide, 1869-1951, Γάλλος συγγραφέας.

Οι συγκεντρώσεις στη Θεσσαλονίκη σήμερα

20 Ιούνιος, 2018

Τρεις συγκεντρώσεις έχουν προγραμματιστεί για σήμερα στη Θεσσσαλονίκη.

Από τις 08:00 έως τις 14:00 έχουν προγραμματίσει συγκέντρωση διαμαρτυρίας συμβασιούχοι της ΕΥΑΘ, έξω απο τα γραφεία της Εταιρείας, με αίτημα την παραμονή τους στις θέσεις εργασίας.

Στις 10:00 έχουν προγραμματίσει συγκέντρωση έξω από το νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ, μέλη συνταξιουχικών οργανώσεων όπως και σωματείων εργαζομένων στο ΑΧΕΠΑ και στο νοσοκομείο Θεαγένειο.

Η Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα (ΣΕΑ), των Συνεργαζόμενων Συνταξιουχικών Οργανώσεων της Θεσσαλονίκης καλεί όλους τους συνταξιούχους να δώσουν το παρόν σ’ αυτήν την κινητοποίηση με βασικό αίτημα “ αποκλειστικά δημόσια δωρεάν υγεία- ιατροφαρμακευτική περίθαλψη για όλους χωρίς προϋποθέσεις και προαπαιτούμενα”.

Συγκέντρωση ενάντια στους πλειστηριασμούς έχουν προγραμματίσει στις 13:30, στη συμβολή των οδών Τσιμισκή και Αριστοτέλους τα μέλη του Συντονισμού Συλλογικοτήτων Θεσσσαλονίκης. Οι συγκεντρωμένοι ενδέχεται να κάνουν πορεία στους κεντρικούς δρόμους της πόλης.

 

Read previous post:
Η μουσική του Μάικλ Τζάσκον στο Μπρόντγουεϊ

Ένα μιούζικαλ εμπνευσμένο από τη μουσική του Μάικλ Τζάκσον ετοιμάζεται να ανέβει στο Μπρόντγουεϊ από το Κτήμα του Μάικλ Τζάκσον...

Close