Ό,τι θα στεκόταν άσχημα σ’ ένα κήπο, είναι όμορφο σε ένα βουνό - Victor Hugo

Οι συγκεντρώσεις στη Θεσσαλονίκη σήμερα

20 Ιούνιος, 2018

Τρεις συγκεντρώσεις έχουν προγραμματιστεί για σήμερα στη Θεσσσαλονίκη.

Από τις 08:00 έως τις 14:00 έχουν προγραμματίσει συγκέντρωση διαμαρτυρίας συμβασιούχοι της ΕΥΑΘ, έξω απο τα γραφεία της Εταιρείας, με αίτημα την παραμονή τους στις θέσεις εργασίας.

Στις 10:00 έχουν προγραμματίσει συγκέντρωση έξω από το νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ, μέλη συνταξιουχικών οργανώσεων όπως και σωματείων εργαζομένων στο ΑΧΕΠΑ και στο νοσοκομείο Θεαγένειο.

Η Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα (ΣΕΑ), των Συνεργαζόμενων Συνταξιουχικών Οργανώσεων της Θεσσαλονίκης καλεί όλους τους συνταξιούχους να δώσουν το παρόν σ’ αυτήν την κινητοποίηση με βασικό αίτημα “ αποκλειστικά δημόσια δωρεάν υγεία- ιατροφαρμακευτική περίθαλψη για όλους χωρίς προϋποθέσεις και προαπαιτούμενα”.

Συγκέντρωση ενάντια στους πλειστηριασμούς έχουν προγραμματίσει στις 13:30, στη συμβολή των οδών Τσιμισκή και Αριστοτέλους τα μέλη του Συντονισμού Συλλογικοτήτων Θεσσσαλονίκης. Οι συγκεντρωμένοι ενδέχεται να κάνουν πορεία στους κεντρικούς δρόμους της πόλης.

 

Read previous post:
Η μουσική του Μάικλ Τζάσκον στο Μπρόντγουεϊ

Ένα μιούζικαλ εμπνευσμένο από τη μουσική του Μάικλ Τζάκσον ετοιμάζεται να ανέβει στο Μπρόντγουεϊ από το Κτήμα του Μάικλ Τζάκσον...

Close