Όταν θέλεις να βοηθήσεις τους ανθρώπους, τους λες την αλήθεια. Όταν θέλεις να βοηθήσεις τον εαυτό σου, τους λες αυτό που θέλουν να ακούσουν. Thomas Sowell, Αμερικανός πολιτικός σχολιαστής

Οι συγκεντρώσεις στη Θεσσαλονίκη σήμερα

20 Φεβρουάριος, 2018

Παράσταση διαμαρτυρίας έχουν προγραμματίσει στις 09:00, μέλη του Πανεργατικού Αγωνιστικού Μετώπου ( ΠΑΜΕ) και της Πανελλαδικής Αντιμονοπωλιακής Συσπείρωσης ΕΒΕ (ΠΑΣΕΒΕ) στην Δ ΔΟΥ Θεσσαλονίκης, εκφράζοντας την αντίθεσή τους στην πραγματοποίηση ηλεκτρονικών πλειστηριασμών.

Με τη διενέργεια ηλεκτρονικών πλειστηριασμών αντιτίθενται και τα μέλη το Αγροτοκτηνοτροφικού Συλλόγου Λαγκαδά και για το λόγο αυτό έχουν προγραμματίσει συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από την ΔΟΥ Λαγκαδά στις 10:30 το πρωί.

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας οργανώνει η Περιφερειακή Ένωση Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας (ΠΕΔ-ΚΜ) στις 11.00 π.μ έξω από το Υπουργείο Μακεδονίας Θράκης, παρουσία όλων των δημάρχων και των εργαζομένων στους δημοτικούς παιδικούς σταθμούς.

 

Read previous post:
Γερμανικός Τύπος: Πιο κοντά στην προεδρία της ΕΚΤ ο πρόεδρος της Bundesbank, Βάιντμαν

Η συμφωνία στο Eurogroup στην υποψηφιότητα του Ισπανού υπουργού Οικονομικών Λουίς ντε Γκίντος για τη θέση του αντιπροέδρου της ΕΚΤ...

Close