Στη Μέση Ανατολή, δεν μπορείς να κάνεις πόλεμο χωρίς την Αίγυπτο και δεν μπορείς να κάνεις ειρήνη χωρίς τη Συρία. Χένρυ Κίσσιγκερ, 1923-, Αμερικανός πολιτικός

Οι Schiller έγιναν το πρώτο δυτικό συγκρότημα που έδωσε συναυλίες στην Τεχεράνη το 1979

18 Δεκέμβριος, 2017

Ο Γερμανός συνθέτης ηλεκτρονικής μουσικής Κρίστοφερ φον Ντέιλεν (Christopher von Deylen) και η μπάντα του Σίλερ (Schiller) έγιναν το πρώτο δυτικό συγκρότημα που εμφανίστηκε στην πρωτεύουσα του Ιράν, την Τεχεράνη, από την Ισλαμική Επανάσταση του 1979.

Το γερμανικό συγκρότημα ηλεκτρονικής μουσικής Schiller, που πήρε το όνομά του από τον Γερμανό ποιητή και δραματουργό Friedrich Schiller, προγραμμάτισε πέντε συναυλίες στην πρωτεύουσα του Ιράν, Τεχεράνη, στο αμφιθέατρο του υπουργείου Εσωτερικών, (11-15 Δεκεμβρίου). Πρόκειται για τις πρώτες συναυλίες ποπ μουσικής στη χώρα μετά από 39 χρόνια.

«Έχω καλό προαίσθημα» δήλωσε το ιδρυτικό μέλος της μπάντας, Κρίστοφερ φον Ντέιλεν στο ιρανικό πρακτορείο ειδήσεων MNA κατά την άφιξή του στη χώρα. «Είμαστε ενθουσιασμένοι που θα μάθουμε πώς οι άνθρωποι θα αντιδράσουν στις συναυλίες μας. Ήμουν πάντα πεπεισμένος ότι όταν γράφεις ένα ποίημα ή ένα μουσικό κομμάτι, μπορείτε να το παρουσιάσεις σε όλο τον κόσμο και να το μοιραστείς με όλους», ανέφερε.

Read previous post:
Αποκαταστάθηκε η ηλεκτροδότηση στο διεθνές αεροδρόμιο της Ατλάντα

Αποκαταστάθηκε η ηλεκτροδότηση στο αεροδρόμιο της Ατλάντα των ΗΠΑ, ένα από τα πιο πολυσύχναστα του κόσμου που εξυπηρετεί περισσότερους από...

Close