Το σημάδι του καλού πολιτικού είναι ότι πάντα είναι έτοιμος να μιλήσει, επειδή πάντα περιμένει να του ζητήσουνε να βγάλει λόγο - Richard Nixon

Οδηγούς κίνησης παιδιών τοποθέτησε σε πεζοδρόμια σχολείων ο δήμος Καρδίτσας

15 Οκτώβριος, 2018

Οδηγούς κίνησης παιδιών, σε μορφή αυτοκόλλητων, τοποθέτησε σε πεζοδρόμια σχολείων,  ο δήμος Καρδίτσας, μια παρέμβαση  που έχει πιλοτικό χαρακτήρα και στοχεύει στην ασφαλέστερη πρόσβαση των μαθητών  στις σχολικές μονάδες,  με αφορμή την συμμετοχή του στην Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας (ΕΕΚ) και σε συνεννόηση με την Εθνική Συντονίστρια της  E.E.K. κ. Καλλιόπη Παπαδάκη.

Τα πρωτότυπα αυτοκόλλητα, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, έχουν τη μορφή σώματος κάμπιας κατά την πορεία και κεφαλή κάμπιας στο σημείο κατάληξης της λωρίδας σήμανσης στις διαβάσεις, μορφή που επισημαίνει την προσοχή των παιδιών στην κίνησή τους.

Ο δήμαρχος Καρδίτσας κ. Φωτ. Αλεξάκος δήλωσε στο ΑΠΕ- ΜΠΕ: «οι οδηγοί κίνησης, που τοποθετήσαμε πιλοτικά στα πεζοδρόμια ορισμένων σχολείων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης στην πόλη μας, έχουν ως στόχο να βοηθήσουν τους μαθητές, να κινούνται με μεγαλύτερη ασφάλεια  προς τις διαβάσεις των πεζών και να μην επιχειρούν να διασχίσουν από άλλα σημεία τους παρακείμενους δρόμους».

Read previous post:
Ο Ντόναλντ και η Μελάνια Τραμπ στις περιοχές της Φλόριντα που έπληξε ο κυκλώνας Μάικλ

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ και η Πρώτη Κυρία Μελάνια Τραμπ βρίσκονται καθ’οδόν προς τις περιοχές της Φλόριντα και...

Close