Στην Αμερική, όλοι έχουν την άποψη ότι δεν έχουν κοινωνικά ανώτερους, μιας και όλοι οι άνθρωποι είναι όσοι, αλλά κανένας δεν παραδέχεται ότι δεν έχει κοινωνικά κατώτερους. Bertrand Russell, 1872-1970, Βρετανός φιλόσοφος

Ο Τζένσον Μπάτον πέτυχε νέο ρεκόρ 21019 στην ουγγρική πίστα των GP

9 Αύγουστος, 2018

Η Honda σημείωσε νέο ρεκόρ με χρόνο 2’10″19 για προσθιοκίνητα αυτοκίνητα στην πίστα GP του Hungaroring. Το πέτυχε με Civic Type R ο παγκόσμιος πρωταθλητής F1 και οδηγός σήμερα του NSX Super GT, Τζένσον Μπάτον. Για τον τελευταίο, αυτή η πίστα έχει ιδιαίτερη σημασία, καθώς εκεί κατέκτησε ο ίδιος την πρώτη νίκη της καριέρας του στα Grand Prix με τη Honda το 2006.

Η πίστα είναι μία σφικτή και στενή πίστα με μήκος 4,38 χιλιομέτρων, με στροφές 180 μοιρών και ένα δύσκολο σικέιν – στοιχεία που την καθιστούν μία από τις πιο τεχνικές πίστες στην Ευρώπη.

Οι λεπτομέρειες που έκαναν το μοντέλο να ξεχωρίσει είναι το σύστημα ενεργής ανάρτησης το οποίο εξασφαλίζει πιο σφικτή αίσθηση με περιορισμένες κλίσεις του αμαξώματος και μεγαλύτερη ευελιξία. Επίσης, η μοναδική ρύθμιση του συστήματος διεύθυνσης και η βελτιωμένη αεροδυναμική, επέτρεψαν στον Μπάτον την επίτευξη του ρεκόρ.

Read previous post:
ΡΑΕ: Καθορισμός πλαφόν στις τιμές των καυσίμων σε 17 νομούς της χώρας

Την επιβολή πλαφόν στις τιμές της αμόλυβδης βενζίνης, του πετρελαίου κίνησης και του υγραερίου κίνησης έως τις 30 Σεπτεμβρίου 2018...

Close